MENU

Måned

Søg en træner og se ledige fynske trænerjobs

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på www.dbufyn.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Man kan også se en oversigt over trænere, der selv stiller sig til rådighed.

Læs nyheden

Tema: FFK arbejder for gode dommere i fynsk fodbold

I juni sætter vi fokus på temaet ”Dommerne – En del af fynsk fodbold”. Fyns Fodbolddommer Klub, eller FFK som det benævnes i daglig tale, repræsenterer langt størstedelen af de fynske dommere. Foreningens formand, Mathias Bjørnø, giver her et indblik i foreningens arbejde.

Læs nyheden

AC Odense og BSF løftede Landspokalen 2017

I weekenden kulminerede landspokalen for henholdsvis Old Boys og Veteran med to kampe, der bød på masser af god fodbold, fantastisk fight og en god portion tidligere Superligaspillere.

Læs nyheden

Dommernes kontaktoplysninger fjernet fra www.dbufyn.dk

Som en konsekvens af persondatalovens bestemmelser er den dommerliste, der tidligere lå på DBU Fyns hjemmeside fjernet. Se her, hvordan I som klub/træner skal forholde jer, når I skal i kontakt med en dommer, og hvad du som dommer skal gøre, hvis du må melde afbud.

Læs nyheden

Tema: Ung dommer med oplevelser og store drømme

Gennem en række temanyheder sætter vi i juni fokus på dommerne og deres rolle i fynsk fodbold. Vi har i denne omgang taget en snak med den 19 årige Simon Duerlund Rasmussen, som er en af Fyns talentfulde dommere.

Læs nyheden

Er du glad for at skrive om fodbold?

Nu har du muligheden for at skrive om fodbold og tjene gode lommepenge. Bliv referent for DBU/Ekstra Bladets skolefodboldturnering.

Læs nyheden

Temakommentar: Hvor er den gode dommerhistorie?

Gennem en række temanyheder sætter vi i juni fokus på dommerne og deres rolle i fynsk fodbold. Vi lægger ud med en temakommentar fra DBU Fyns formand Bjarne Christensen, som peger på, at de gode dommerhistorier findes overalt.

Læs nyheden

Log ind