Måned

Så kan I se kampprogrammerne!

Kampprogrammerne for alle rækker er nu udarbejdet. Klubberne skal huske at fastsætte dato og tid på de hjemmekampe, som de også selv skal finde dommere til. Der er åbent for kampredigering i perioden 24. februar - 12. marts.

Læs nyheden

Skal Albaniserien ned på 8 hold?

Skal vores disciplinære system ændres? Skal vi forlænge prøveperioden på fælles turnering med DBU Jylland og skal Kvinde Albaniserien ned på 8 hold? Det er nogle af de forslag, som de fynske klubber skal tage stilling til på DBU Fyns delegeretmøde den 1. marts.

Læs nyheden

Delegeretmøde: Temaer om klubudvikling og klubbers data

1. marts afholder DBU Fyn og de fynske klubber det årlige delegeretmøde. Foruden den faste dagsorden er der to temaer på programmet. Man kan fortsat tilmelde til mødet.

Læs nyheden

Tema: Automatiske kontingenter i Strib IF

I februar sætter vi med en række historier fokus på teknologiens indtog i fodboldklubberne. Denne gang er vi nået til Strib IF, som i 2016 overgik til det automatiske kontingentsystem i KlubOffice. En beslutning som man er glade for i klubben.

Læs nyheden

Tema: Robot klipper græsset på Aarup BK's stadion

I februar sætter vi med en række historier fokus på teknologiens indtog i fodboldklubberne. Denne gang har vi besøgt Aarup BK, hvor "Grønne Oskar" kører rundt og klipper græsset på stadion.

Læs nyheden

Tema: Gør klublivet lettere med moderne teknologi

I denne måneds tema sætter vi fokus på teknologiens fremstød i fodboldklubberne, og hvordan den kan være med til at gøre klublivet lettere for de frivillige. Vi åbner med en opfordring til klublederne fra DBU Fyns formand Bjarne Christensen.

Læs nyheden

Trænerseminar: Kan du træne børn og unge?

At lave god, fastholdende og udviklende børne- og ungdomstræning er ikke så simpelt, som det måske kan lyde. Faktisk kræver det trænere med høj fodboldfaglighed og forståelse for, hvad der motiverer spillerne. På DBU Fyns Børne- og Ungdomstrænerseminar kan du få viden, øvelser og fif, som du kan bruge hjemme i klubben.

Læs nyheden

Opstartsstævner for "de gamle"

DBU Fyn udbyder nu to opstartsstævner for aldersgrupperne senior/oldboys og 50+. Stævnerne afvikles som henholdsvis 7M og 5M i marts måned.

Læs nyheden

To naboklubber fik en hjælpende hånd

INSPIRATION FRA JYLLAND: Filskov IF og Blåhøj IF har fra efteråret 2016 slået sine fodboldafdelinger sammen for at fremtidssikre fodbolden i de to landsbyer. En af DBU Jyllands klubrådgivere har været med på sidelinjen, og det har ifølge Filskov IF’s formand, Henrik Arvad, lettet processen.

Læs nyheden

Kursus: KlubOffice og automatiske kontingenter

DBU Fyn udbyder kurser med fokus på KlubOffice og ikke mindst det automatiske kontingentsystem, der kan lette klubbernes hverdag og sikre dem flere penge i klubkassen. Der udbydes to kurser.

Læs nyheden

Log ind