Måned

God start for Personlig Trænerudvikling

De fynske fodboldtrænere har taget godt imod DBU Fyns nye trænerudddannelsestilbud kaldet Personlig Trænerudvikling. Indtil videre har flere end 80 af dem deltaget på kurserne - se video fra et af dem her.

Læs nyheden

Husk spilletilladelse på nye spillere

Det er vigtigt, at klubberne husker at indhente spilletilladelse på nye spillere. Men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på?

Læs nyheden

Oprykning af dommere

Der er nu foretaget oprykning af dommerne. Se hvem der tørner ud i nye rækker efter sommerferien

Læs nyheden

Styrk klubben med 10.000 kr. fra Albani og DBU Fyn

Albani og DBU Fyn har et fælles ønsker om at hjælpe de fynske fodboldklubber til at udvikle sig. Det sker bl.a. via en pulje, som klubberne kan søge midler i.

Læs nyheden

Hvad betyder FC Svendborgs konkurs for de fynske rækker?

Med FC Svendborgs konkurs rykkes klubben ned i Serie 1. SSV Højfyn får en ekstra chance for at redde sig i Danmarksserien, hvilket også er en ekstra livline for Glamsbjerg. I Serie 1 redder FC Broby sig. Den nye turnering er under udarbejdelse.

Læs nyheden

Tema: Ung dommer redder dagen

Gennem en række temanyheder sætter vi i juni fokus på dommerne og deres rolle i fynsk fodbold. Vi har i denne omgang talt med den kun 16 årige Mathias Hindsgavl Nielsen, som fik sit dommerkort for blot en måned siden og kort tid efter fik en lidt speciel dommeroplevelse.

Læs nyheden

Dobbelt oprykningsfest hos Odense Q

Lørdag var der dobbelt triumf hos Odense Q, hvor både førsteholdet og andetholdet kunne fejre oprykning som vindere af deres puljer.

Læs nyheden

Årets første pokalfinaler afgjort

Tirsdag og torsdag dannede Nr. Aaby Idrætspark rammer om pokalfinalerne for U13 og U14 drenge og piger. Fire intense og gode finaler og en oplevelse ud over det sædvanlige for de deltagende hold.

Læs nyheden

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Spillere, certifikater og holdkort...hvad er op og ned?

Der er en række administrative og reglementsmæssige forhold man skal være opmærksom på, når man skal sikre sig lovlige spillere. Vi giver her et nærmere indblik i dem.

Læs nyheden

Log ind