Måned

Når en mor og hendes søn er formand i hver sin klub

Naboklubberne Sanderum BK og FC Odense er meget forskellige, men én ting har de til fælles - efternavnet på de to formænd.

Læs nyheden

Få fornyet inspiration til seniortræningen

Mandag den 11. september kan de fynske seniortrænere få fornyet inspiration til deres træning hjemme i klubberne - endda helt gratis! Inspirationsaftenen finder sted på Changs anlæg i Odense, og er målrettet mod trænere, der til dagligt træner kvinde- og herreseniorhold.

Læs nyheden

Storstævne: Skal I med til det sjoveste stævne?

Selvfølgelig skal I det! Jyske 3-boldstævnerne er altid garanti for en festlig og sjov fodbolddag for de mindste. Efterårets stævne finder sted lørdag den 16. september på Tåsinge, og der er tilmeldingsfrist på søndag.

Læs nyheden

Skeby GF køber billetter til awardshow som tak til frivillige

Den lille nordfynske klub Skeby GF har købt hele 40 billetter til Fynsk Fodbold Award 2017. Billetterne er indkøbt til fodboldafdelingens trænere, hjælpere og frivillige som tak for det store arbejde, de har udført i årets løb.

Læs nyheden

Kursus: KlubOffice og automatiske kontingenter

DBU Fyn udbyder nu igen kursus med fokus på det automatiske kontingentsystem i KlubOffice. Det kan lette klubbernes hverdag og sikre dem flere penge i klubkassen.

Læs nyheden

Ombrydning indføres i ungdomsrækkerne

DBU Fyns Ungdomsudvalg har besluttet at indføre ombrydning i U13-U19 drenge. Dette sker efter ønske fra de fynske klubber, og skal være med til at sikre en bedre matchning af holdene.

Læs nyheden

Få hjælp til at få de allermindste ud på jeres baner

DBU introducerer nu et helt nyt træningstilbud, som er målrettet børn mellem 2 og 5 år og deres forældre. Det færdigudviklede koncept har fået navnet ”Bold & Bevægelse”.

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldklub: Banneret vil hænge i klubben til evig tid

Sidste år vandt Dalum IF prisen som Årets Fynske Fodboldklub, og den har haft stor betydning for klubben. Du kan nu indstille din klub til at blive Årets Fynske Fodboldklub 2017.

Læs nyheden

Nyt ansigt hos DBU Fyn: Velkommen til Sarah

Sarah Hoffmann er netop startet som ny kommunikationskoordinator hos DBU Fyn.

Læs nyheden

Jyske 3-Bold Storstævne - det er også for piger!

Lørdag den 16. september afvikles der Jyske 3-Bold Storstævne på Tåsinge. En fantastisk mulighed for at få en sjov dag med masser af fodbold - uanset køn eller niveau.

Læs nyheden

Log ind