Måned

Holdtilmelding til DBU's U21 turnering åben

Frem til 15. marts kan du tilmelde hold til DBU's U21 turnering på enten A- eller B-niveau.

Læs nyheden

Søg en træner og se ledige fynske trænerjobs

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på www.dbufyn.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Man kan også se en oversigt over trænere, der selv stiller sig til rådighed.

Læs nyheden

HUSK holdtilmelding - frist onsdag den 1. februar

Husk at tilmelde hold til forårets turnering. Frist for tilmelding er onsdag den 1. februar.

Læs nyheden

DBU Fyns Delegeretmøde: Frist for klubforslag 1/2

DBU Fyns delegeretmøde er de fynske klubbers mulighed for at få direkte indflydelse på en række forhold omkring fynsk fodbold. Har I forslag som I ønsker behandlet på mødet, skal disse fremsendes senest 1. februar.

Læs nyheden

Tema: Vintertræning giver fordel til oldboys i Langeskov

I januar sætter vi spot på temaet Vinterbold, og i denne nyhed sætter vi fokus på et oldboys hold, der træner om vinteren. Det lyder måske lidt som en forsinket aprilsnar, men ikke desto mindre er det tilfældet i Langeskov IF, hvor klubbens oldboys hold mødes hver onsdag henover vinteren for at hygge og holde formen ved lige.

Læs nyheden

Tilmelding til pokalturneringerne - frist er den 1/2

Tilmelding til de fynske pokalturneringer skal ske senest den 1. februar. Der udbydes ialt 11 pokalturneringer for ungdom og 4 pokalturneringer for seniorer.

Læs nyheden

Tema: Kunstgræs giver Sanderum BK nye muligheder

I januar sætter vi spot på temaet Vinterbold. I Sanderum BK indviede man klubbens nye kunstgræsbane d. 14. november 2016. Vi tog en snak med klubbens bestyrelsesmedlem John Emil Johansen om, hvad banen har betydet for deres vintersæson og klubben i det hele taget.

Læs nyheden

Tema: Kunstgræsbaner ændrer fodbolden på Fyn

I januar sætter vi spot på temaet Vinterbold. Denne gang kigger vi nærmere på, hvad de mange fynske kunstgræsbaner betyder for fynsk fodbold.

Læs nyheden

HUSK: Indberetning af medlemmer!

D. 31. januar er der frist for indberetning af medlemstal. Det er meget vigtigt, at alle klubber får det klaret.

Læs nyheden

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

Log ind