Måned

Børnetrænere: Jævnbyrdige kampe > Kort køreafstand

DBU Fyn spurgte tidligere på året de fynske børnetrænere om, hvordan de oplever børnefodbolden på Fyn. Svarene danner grundlag for nogle ændringer, der samlet set skal styrke børnefodbolden.

Læs nyheden

Husk holdkortet: Så nemt kan det klares

Træneren skal ikke sidde ved skrivebordet, træneren skal være på sidelinjen. Derfor har vi gjort det endnu nemmere at udfylde holdkort, så du kan koncentrere dig om holdet.

Læs nyheden

Fodbold for sjov - 7-mands stævner for herrer

I løbet af foråret vil der blive afviklet en række 7-mands stævner for herresenior. Stævnerne er en unik mulighed for nogle hyggelige timer i fodboldens tegn.

Læs nyheden

Værd at vide om dispensationer

Hvilke spillere må man bruge? Hvornår gælder klassetrinsreglen, og hvad betyder kvartalsreglen? Det er bare nogen af de mest stillede spørgsmål om dispensationer. Bliv klogere på området lige her.

Læs nyheden

Husk spilletilladelse på nye spillere

Det er vigtigt, at klubberne husker at indhente spilletilladelse på nye spillere. Men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på? Få svarene her.

Læs nyheden

Fleksibel spilleform 11M som 9M

I enkelte rækker kan 11M kamp ændres til 9M kamp. I denne nyhed giver vi dig opskriften på hvordan en 11M kamp kan afvikles som en 9M kamp.

Læs nyheden

Op- og nedrykning af spillere

Når holdet skal sættes til kamp, er der mange regler, man skal være opmærksomme på. Vi prøver her at give et lille oprids af de vigtigste regler om op- og nedrykning af spillere

Læs nyheden

En Del Af Noget Større: Tillykke til BK Enghaven!

Den odenseanske fodboldklub BK Enghaven vandt mandag aften En Del Af Noget Større-prisen ved Dansk Fodbold Award for deres arbejde med at tilbyde fodbold til udviklingshæmmede.

Læs nyheden

Der er nu trukket lod til pokalturneringerne

Der er nu trukket lod til 1. runde til de fynske pokalturneringer. Dette gælder både for ungdom og for senior.

Læs nyheden

BK Enghaven i spil til En Del Af Noget Større-prisen

BK Enghaven er en fodboldklub i Odense for udviklingshæmmede. Klubben er med helt fremme i feltet af kandidater til En Del Af Noget Større-prisen, som uddeles ved Dansk Fodbold Award.

Læs nyheden

Log ind