Måned

Giver vinterpausen tid til fornyelse? Få hjælp til klubudvikling i dag!

På Fyn står Henrik og Jeppe klar til at hjælpe klubberne med nye tilbud til voksne motionister og bedre fastholdelse og tiltrækning af teenagere.

Læs nyheden

Fynske dommere samlet om hyldest og konflikthåndtering

Tirsdag aften var flere end 80 fynske fodbolddommere samlet til en aften, der både bød på anerkendelse af dommere med mange års erfaring og på noget at tænke over.

Læs nyheden

Nye dommere på vej i fynsk fodbold

I weekenden blev det første af 3 dommergrundkurser afviklet, og det betyder at en række nye dommere snart er klar til at tørne ud på de fynske baner.

Læs nyheden

Adventsgave: Vind landsholdstrøje på DBU Fyns Facebook

Julen nærmer sig, og vi er i gavehumør. Derfor trækker vi lod om en landsholdstrøje op til hver søndag i advent. Så kan du blive klædt ordentligt på, når der skal heppes til sommerens VM!

Læs nyheden

Så mange spiller fodbold på banerne i din kommune

Der er stor forskel på, hvor meget tryk der er på fodboldbanerne rundt om i de fynske kommuner. Det gælder især, når man kigger separat på kunstgræsbanerne.

Læs nyheden

Hvor meget investerede din kommune i idrætsanlæg?

Nyborg Kommune ligger i top både når man kigger på, hvor mange penge kommunen brugte på både drift og nyetablering af idrætsfaciliteter i 2016. Vi giver dig tallene for alle de fynske kommuner her.

Læs nyheden

Fynsk Fodbold er en god investering for kommunerne

Flere tusinde færre sygedage. Det et blot en af de samfundsøkonomiske gevinster, som de fynske fodboldklubber bidrager med i de fynske kommuner. DAMVAD Analytics har sat tal på, hvad fodboldens bidrag til samfundet er.

Læs nyheden

Hvad får en dommer til at finde fløjten frem uge efter uge?

Vi tog med Tarik Kabiljagic til kamp til en snak om netop det. Her får du en smagsprøve på livet som fodbolddommer.

Læs nyheden

Bliv DBU Fyn-dommer på to weekender

Er der en god dommer gemt i dig? Vi er klar med et nyt dommergrundkursus, der giver dig titel af DBU Fyn-dommer og gør dig klar til at træde ud med fløjten på de fynske fodboldbaner. Dommerlivet byder på mange gode oplevelser, motion, frisk luft og lidt ekstra lommepenge.

Læs nyheden

Så ruller det Det Fynske Fodbolduniversitet igen

Det Fynske Fodbolduniversitet er en fast del af mange træneres stræben efter ny inspiration, og nu er DBU Fyn klar med en ny udgave af universitetet med spændende navne på plakaten.

Læs nyheden

Log ind