Måned

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

Der er nu åbent for holdtilmelding

Husk at tilmelde hold til efterårets turnering. Frist for tilmelding er den 11. juni. Særlige ønsker til turneringen skal også indsendes senest den 11. juni.

Læs nyheden

Job: Hjælp os med at styrke dansk breddefodbold

Med ansættelse pr. 1. august 2017 søger vi en stærk kommunikator, der kan hjælpe os med at styrke dansk breddefodbold på tværs af landet.

Læs nyheden

Styrk klubben: 30 timers hjælp til klubudvikling

DBU's klubrådgivere tilbyder klubberne hands-on-hjælp til at skabe klubudvikling, der styrker klubben. Klubrådgiveren er med gennem hele processen og sikrer sammen med klubben, at klubudvikling skrider godt fremad.

Læs nyheden

Pokalbrag venter i DBU Fyn Ungdomspokalen

Der er nu trukket lod til semifinalerne for U13-U19 drenge i DBU Fyn Ungdomspokalen. Se video af lodtrækningen her.

Læs nyheden

DBU Pokalen: Fynsk brag livestreames med kommentator

Serie 2-holdet DSIO får kamp til stregen i DBU Pokalen, når de i et vaskeægte lokalbrag møder traditionsklubben B1913 fra Danmarksserien. Den stærke modstander skræmmer dog ikke DSIO. Kampen live-streames med kommentator.

Læs nyheden

Golden League fortsætter i næste sæson

De gode erfaringer med årets Golden League har givet pilotprojektet et år mere, men under nyt navn og med mere fokus på at udbrede erfaringerne til andre rækker.

Læs nyheden
Kommentar: Trusler og vold skal ud af fynsk fodbold

Kommentar: Trusler og vold skal ud af fynsk fodbold

I lyset af de seneste sager om afbrudte kampe i fynsk fodbold, sender DBU Fyns formand Bjarne Christensen her et helt tydeligt budskab. Trusler og vold hører ikke til i fynsk fodbold!

Læs nyheden

Tema: Tryghed er afgørende for spilleres motivation

I disse uger sætter vi fokus på træneruddannelse under temaoverskriften "Træneren er nøglen". Trygge rammer er essentielt for at fastholde børn og unge i fodbolden. Det mener i hvert fald en fynsk pigetræner med mange års trænererfaring.

Læs nyheden

Log ind