Måned

Fodboldklubber og hverdagens helte hyldes til Fynsk Fodbold Award

Og de nominerede er...sådan vil det lyde kort inden den endelig afsløring af, hvem der løber med de 5 priser der uddeles til Fynsk Fodbold Award. Se her, hvem der er med i feltet.

Læs nyheden

Populær breddedommer: "Spring ud i dommerlivet!"

Læs nyheden

Tilmeld dig sæsonens futsal-kurser

Interessen for futsal er stigende, og dermed også behovet for dygtige trænere. DBU afholder kurser for futsal-trænere flere steder i Danmark, og der er netop nu åbnet for tilmeldingen til kurserne.

Læs nyheden

Få fornyet inspiration til træningen af kvinder

Tirsdag den 26. september kan de fynske pige-/kvindetrænere få fornyet inspiration til deres træning hjemme i klubberne - endda helt gratis! Inspirationsaftenen finder sted på FC Odenses anlæg i Odense, og er målrettet mod trænere, der til dagligt træner pige-/kvindehold.

Læs nyheden

Irakiske trækker deres hold efter afbrudt kamp

En kamp mellem Irakiske og Korup IF blev i weekenden afbrudt efter håndgemæng. Sagen vil nu blive behandlet i DBU Fyns disciplinærudvalg. Irakiske har valgt at trække deres hold fra turneringen.

Læs nyheden

Så er der åbent for tilmelding til indefodbold, futsal og vinterbold

Så er der nye tilbud på turneringshylderne. Der nu åbent for tilmelding til indefodbold, futsal og vinterbold. Tilmelding skal ske via KlubOffice.

Læs nyheden

DBU Fyn og Albani takker klubbens frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra massør Allan Poulsen, der har oplevet lidt af hvert sammen med bl.a. de danske fodboldlandshold.

Læs nyheden

Bliv DBU Fyn-dommer på to weekender

Er der en god dommer gemt i dig? Vi er klar med et nyt dommergrundkursus, der giver dig titel af DBU Fyn-dommer og gør dig klar til at træde ud med fløjten på de fynske fodboldbaner. Dommerlivet byder på mange gode oplevelser, motion, frisk luft og lidt ekstra lommepenge.

Læs nyheden

Bold & Bevægelse: Næsby BK favner de helt små

Det er svært for mange fodboldklubber at tiltrække børn i aldersgruppen fra 2 til 4 år, og træningen af dem kan være en stor udfordring, men DBU og lokalunionernes nye tilbud til målgruppen, som hedder Bold & Bevægelse, har givet god inspiration og været en stor hjælp i Næsby Boldklub.

Læs nyheden

InCamp - Fire fede fodbolddage i efterårsferien

I efterårsferien - uge 42 - inviterer DBU Fyn i samarbejde med Oure Fodbold Akademi til InCamp for drenge og piger U13-U16. Der venter fire fodbolddage med træning, sjov og nye kammerater. Derfor opfordres de fynske klubber til at videregive invitationen til deres ungdomsspillere.

Læs nyheden

Log ind