Måned

Klub og naboer går sammen om Fodbold Fitness

På banerne i FC Hjallese kan man fremover hver mandag aften høre lyden af trampende fødder, grin og hyggeligt samvær fra nabolagets kvinder. Mandag aften startede de nemlig Fodbold Fitness på klubbens baner ved Hjallese Skolen.

Læs nyheden

Indefodbold - haller efterlyses: Bliv arrangør og tjen penge til din klub!

I forbindelse med DBU Fyns inde- og futsalturnering 2017/2018 efterlyses nu klubber med haller. Har din klub adgang til en hal og kunne I tænke jer at afvikle et stævne, så kontakt DBU Fyn.

Læs nyheden

Tema: Personlig Trænerudvikling - Hjælp til DIN træning

Læs nyheden

Karantæner adskilles i pokalen og den ordinære turnering

En optjent karantæne skal afsones i den turnering, karantænen er givet. Læs mere her.

Læs nyheden

Tema: IT-tips til trænere

I de kommenede uger sætter vi fokus på trænere og træneruddannelse under temaoverskriften "Træneren er nøglen". Vi har denne gang samlet en række IT-tips og tricks til trænere.

Læs nyheden

Fodbold for sjov: Kom til hyggebold d. 4. maj i Gislev

Torsdag d. 4. maj byder DBU Fyn og Gislev IF i samarbejde på hyggebold på klubbens baner. Der er både Fodbold Fitness-stævne for kvinder og 7-mandsbold for herrer.

Læs nyheden

Tema: Fodboldtrænere skal uddannes

I de kommenede uger sætter vi fokus på træneruddannelse under temaoverskriften "Træneren er nøglen". DBU Fyns formand Bjarne Christensen åbner ballet med sit syn på temaet.

Læs nyheden

Ullerslevs kvinder er vilde med Fodbold Fitness

I SUB Ullerslev på Østfyn mødes kvinder fra lokalområdet hver tirsdag og torsdag til Fodbold Fitness, mens deres børn spiller fodbold på banerne ved siden af. Det giver ikke kun kvinderne men også selve klubben et boost. Vi har taget en snak med tovholder Maibritt Jepsen.

Læs nyheden

Dialogmøde omkring ungdomsfodbold

DBU Fyns ungdomsudvalg inviterer alle klubber med ungdomsfodbold til dialogmøde omkring turneringsstrukturen i U13 - U19 drenge og piger.

Læs nyheden

Knap 29.000 fynske fodboldspillere i 2016

De fynske medlemstal for 2016 viser en mindre tilbagegang. Bag tallene gemmer sig både gode og mindre gode fortællinger.

Læs nyheden

Log ind