Måned

Fynsk Fodbold Award 2017: Tak for en fed fest!

Omkring 550 feststemte mennesker var fredag aften samlet til Fynsk Fodbold Award 2017. Det gik ikke stille for sig! Se video fra awardfesten her.

Læs nyheden

Gør træningen af de allermindste til en leg

Mette Foged er en ildsjæl med stort "I". Hun har arbejdet med at få børn i børnehavealderen til at spille fodbold i 19 år. Hver uge samler hun 30 børn i alderen 3-5 år til fodbold og leg i Kirkeby på Sydfyn.

Læs nyheden

Målrettet indsats har givet klub et halvt hundrede nye pigespillere

Hele 52 fodboldpiger i alderen 5-11 år har Gauerslund IF fået i år. Den flotte medlemsstigning er resultatet af en målrettet indsats gennem hele forårssæsonen.

Læs nyheden

Futsalstævne for børn og inspiration til deres trænere

Lørdag den 4. november 2017 vil Korup Kultur- og Idrætcenter være fyldt op med glade børn og trænere i begge haller. Her byder DBU Fyn nemlig på futsalstævne for piger og drenge U10-U12. Dagen indledes med futsal-inspirationskursus for trænerne, som derved kan blive klogere på det stadigt mere populære futsal.

Læs nyheden

kvindelandsholdsspillere garanteres vilkår

Det er endnu ikke lykkedes DBU og Spillerforeningen at blive enige om en ny aftale for Kvindelandsholdet og U21-Herrelandsholdet. DBU er klar til at fortsætte forhandlinger efter de næste VM-kvalifikationskampe og garanterer spillerne honorar, bonus og forsikring til begge kampe.

Læs nyheden

Trænere på alle niveauer samles til Store Trænertræf

Trænere for børne-, ungdoms- og seniorhold inviteres igen til fodboldfaglig weekend 10/11-11/11 på Store Trænertræf i Vejen med masser af mulighed for at netværke.

Læs nyheden

DBU Fyn og Albani takkede de frivillige

Læs nyheden

Unikt tilbud: Kom med DBU Fyn på studietur til Manchester og Liverpool

Læs nyheden

Dommerinspiration: Fra Bosnien til den fynske fodboldmuld

Læs nyheden

Log ind