Trænere på alle niveauer samles til Store Trænertræf

Trænere for børne-, ungdoms- og seniorhold inviteres igen til fodboldfaglig weekend 10/11-11/11 på Store Trænertræf i Vejen med masser af mulighed for at netværke.

foto: Henrik Bjerregrav

Traditionen tro samler DBU børne-, ungdoms- og seniortrænere fra hele landet til Store Trænertræf i november.

Træffet består af en lang række fodboldfaglige oplæg med både teoretisk viden og konkrete træningsøvelser. Samtidig er det to dage lange arrangement en helt unik mulighed for at møde andre trænere til erfaringsdeling og idéudveksling. 200 trænere beskæftiget med alle aldersgrupper og på alle niveauer plejer at deltage.

Store Trænertræf finder sted den 10.-11. november 2017 i Vejen Idrætscenter. Reservér datoen allerede nu og hold dig løbende opdateret her på siden, hvor vi inden længe annoncerer programmet, der som sædvanligt vil være spækket med kendte trænerkapaciteter. Vi kan allerede nu afsløre, at du bl.a. kan møde Lene Terp, Thomas Lollike, Morten Bisgaard og Claus Frank Nielsen.

Træffet tæller i kursusregnskabet

Husk, at Store Trænertræf giver hele 10 timers refreshment for trænere med B- eller C-licens.

Tilmeld dig allerede nu

Du kan tilmelde dig Store Trænertræf her - sidste frist for tilmelding er 3. november.

Pris

Det koster 1.500 kroner at deltage i Store Trænertræf og 1.900 kroner, hvis du ønsker at overnatte. Overnatningen foregår i to-fire-sengsværelser.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Jensen på mail rjen@dbujylland.dk eller tlf. 8939 9954.   

Log ind