DBU Fyn og Albani takkede de frivillige

Repræsentanter for ca. 20 fodboldklubber var i fredags samlet på Albani, hvor de blev takket for deres store indsats hjemme i klubberne.

Sidste fredag i september har siden 2011 været national frivillighedsdag. Dagen skal være en markering og anerkendelse af frivillighed. I den forbindelse havde DBU Fyn og Albani igen i år valgt at invitere frivillige fra de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag/aften.

DBU Fyns formand Bjarne Christensen indledte arrangementet med at hylde de mange fremmødte for deres store stykke frivillige arbejde og engagement.

- Det er på grund af frivillige som jer, at der året rundt kan afvikles tusindvis af fodboldkampe her på øen. Derfor vil jeg på vegne af DBU Fyn gerne takke jer alle for jeres store indsats, lød det i velkomsttalen.

Programmet bød på rundvisning, ølsmagning og en bid mad i bryggeriets hyggelige rammer. Efter maden gik landsholdets massør Allan Poulsen på scenen og fortalte om et langt og spændende liv i sportens verden. Et liv hvor cykelsporten, håndbolden og ikke mindst fodbolden har bragt ham rundt omkring i hele verden og derved medført et hav af oplevelser. Anekdoterne var ledsaget af en masse billeder og små videoklip, som dels fascinerede og dels førte til flere grin blandt de fremmødte.  

En stor tak for indsatsen skal naturligvis også lyde til alle de frivillige i de fynske klubber, som ikke var til stede på dagen.


Der var kolde drikkevarer fra Albani på bordet mens Allan Poulsen fortalte om et spændende liv i sportens verden

  
  Log ind