MENU

Karantæner adskilles i pokalen og den ordinære turnering

En optjent karantæne skal afsones i den turnering, karantænen er givet. Læs mere her.

I disse dage er der fuldt program i pokalturneringerne for ungdom og seniorer.

I den anledning rejser spørgsmålene sig om afsoning af karantæner.
- Kan en spiller, der har fået karantæne i den ordinære turnering, deltage i pokalturneringen?
- Kan en spiller, der har fået karantæne i pokalturneringen, deltage i den ordinære turnering?

Til begge spørgsmål er svaret ja og så alligevel ikke helt.

Karantæner skal afsones i den turnering de er optjent, hvilket betyder, at udvises en spiller i den ordinære turnering, skal karantænen afsones her. Vedkommende må altså godt deltage i pokalturneringen, selv om vedkommende er ramt af karantæne i den ordinære turnering.
Ligeledes kan en spiller, der er tildelt karantæne i pokalen, deltage i kampe i den ordinære turnering. Slås holdet ud af pokalturneringen inden karantænen er afsonet, overføres ikke afviklet karantæne til den ordinære turnering.

Ved tidsbestemte karantæner gælder karantænen i begge turneringer.
Ved alle udvisninger orienteres klubben skriftligt. Det fritager dog ikke klubben for at undersøge om en spiller er spilleberettiget til anden turnerings- eller pokalkamp.

Uddrag fra Turneringsreglementet §20 

§ 20.7 Karantæne på fem eller færre spilledage tildelt i en pokalkamp eller DBUs U21 turnering afsones alene i samme turnering. DBU Fyns pokalturneringer betragtes her som en helhed, således at karantænen gælder samtlige pokalkampe i perioden – men afsones alene på det hold, hvor udvisninger/bortvisningen fandt sted.

§ 20.8 Ikke afviklede karantænedage i pokalturneringen overføres til samme holds deltagelse i den ordinære turnering, herunder til DBUs ungdomsrækker.

Log ind