Måned

Tema: Fodbold som helårssport vil gavne sundheden

I januar sætter vi spot på temaet Vinterbold. DBU Fyns formand Bjarne Christensen skyder os i gang, når han peger på vigtigheden af, at der investeres i faciliteter, der kan skabe rammerne for mere fodbold til flere – også i vinterhalvåret.

Læs nyheden

Futsalstævne for børn og inspiration til deres trænere

Lørdag den 28. januar 2017 vil Arena Assens være fyldt op med glade børn og trænere i begge haller. Her byder DBU Fyn nemlig på futsalstævne for piger og drenge U10-U12. Dagen indledes med futsal-inspirationskursus for trænerne, som derved kan blive klogere på det stadigt mere populære futsal.

Læs nyheden

Årets Serietræner kåret på fodbolduniversitetet

Tirsdag aften var dørene atter slået op på Det Fynske Fodbolduniversitet. Aftenen blev indledt med kåring af Årets Serietræner på hhv. herre- og kvindesiden.

Læs nyheden

Bliv vært for det populære Jyske 3-bold storstævne

DBU Fyn søger værtsklubber til årets Jyske 3-bold storstævner. Der afholdes stævner den 20. maj og 16. september. Vi modtager ansøgninger til og med 15. januar 2017.

Læs nyheden

Friske fyre sveder og griner i Svendborg

Uanset vind og vejr mødes en flok mænd hver onsdag i S.f.B. til en omgang Fodbold Fitness-bold for sjov - og for sundhedens skyld. Fodboldtilbuddet, kaldet Fodbold For Friske Fyre, er opstået som et sundhedstiltag i samarbejde mellem DBU Fyn, S.f.B. og Svendborg Kommune.

Læs nyheden

Træningsturnering for senior

Vil I have hjælp til at finde modstandere til jeres træningskampe? Så tilmeld jer til træningsturneringen for seniorer. Frist for tilmelding er 5/2-17.

Læs nyheden

Fodbolduni: Niels Frederiksen om arbejdet frem mod U21 EM

På næste aften af Det Fynske Fodbolduniversitet kan du opleve U21-landstræner Niels Frederiksen. Han vil berette om arbejdet frem imod sommerens U21 EM slutrunde, hvor hård modstand venter de danske drenge. Arrangementet finder sted den 10. januar på B1909's anlæg.

Læs nyheden

DBU Fyn søger personer til Disciplinær- og Appeludvalget

Vil du sidde med om bordet, når der skal træffes afgørelser i disciplinær- og ankesager? DBU Fyn søger en række personer til disciplinær- og appeludvalget. Personerne skal vælges på delegeretmødet til marts, men opfordres til at tilkendegive deres interesse forud for mødet.

Læs nyheden

Log ind