Måned

Louise Jensen fik Schmeichel-trøje for god sportsånd

Louise Jensen fra Kroggårdsskolen i Odense har haft en forrygende torsdag. Ikke alene vandt hun Ekstra Bladet Skolefodbold med sine skolekammerater, hun blev også overrasket med en ekstra ordinær fairplaypris for sin kommentar på Facebook.

Læs nyheden

Fra 2 til 31 piger efter målrettet indsats

For 2 år siden var HPTI (Holluf Pile-Tornbjerg Idrætsforening) stort set en ren drengeklub. Siden har man arbejdet målrettet på at få startet pigefodbolden op - startende fra de yngste. Pigeafdelingen er på de to år vokset markant.

Læs nyheden

Fynske piger klar til finale i Ekstra Bladet Skolefodbold

Kroggårdsskolens piger besejrede i dag Vester Hassing Skole i semifinalen i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en dramatisk 2-1 sejr, der kom i hus efter forlænget spilletid. Nu venter der pigerne en stor oplevelse, når den store finale skal spilles på TREFOR Park den 30. april.

Læs nyheden

Flytning udover sidste spilledag ikke tilladt

I såvel den ordinære turnering som pokalturneringen er det ikke tilladt, at flytte kampe udover sidste spilledag.

Læs nyheden

DBU Fyn søger hjælp til at fremme god adfærd i fynsk fodbold

DBU Fyn nedsætter en AdHoc-gruppe, der skal komme med anbefalinger til, hvordan god sportsånd kan fremmes i fynsk fodbold - på og uden for banen. 2-3 klubrepræsentanter søges til at indgå i gruppen.

Læs nyheden

Landstræner klar til fynske pige-/kvindetrænere

Kvindelandstræner Nils Nielsen deler ud af sin viden på den sidste del af kursusrækken "Kvindefodbold med kvalitet". Kurset giver pige- og kvindetrænere tips og tricks til træningen hjemme i klubben.

Læs nyheden

DBU Tour rammer Odense

DBU Tour besøger ni byer i maj-juni med DM i Streetfodbold, VM i Straffe, gratis fodboldaktiviteter og U21-EM på storskærm.

Læs nyheden

Så kommer de mindste også på græs

Der er masser af aktivitet på de fynske anlæg. Nu skal de yngste årgange også ud til de første stævner.

Læs nyheden

Kom til gratis inspirationsdag om Fodbold Fitness

Få inspiration til Fodbold Fitness-træningen i jeres klub eller bliv klogere på, hvad Fodbold Fitness egentligt er for noget, og hvad jeres klub kan bruge det til.

Læs nyheden

7-mands stævner for herresenior kom godt fra land

Torsdag aften blev de første 7-mands stævner for herresenior afviklet. I alt 12 hold var i aktion, og udover god fodbold var der masser af hygge og gode grin til de tre stævner. Muligt at tilmelde sig til de næste stævner.

Læs nyheden

Log ind