Kom til gratis inspirationsdag om Fodbold Fitness

Få inspiration til Fodbold Fitness-træningen i jeres klub eller bliv klogere på, hvad Fodbold Fitness egentligt er for noget, og hvad jeres klub kan bruge det til.


____________________________________________________________

På Fyn er der kommet godt i gang i Fodbold Fitness og i skrivende stund, er der flere end 30 fynske klubber, som har taget Fodbold Fitness til sig som en ny aktivitet i klubben.

Mange forbinder automatisk fodbold med mænd, men indenfor Fodbold Fitness er der faktisk flest kvinder, der snører støvlerne.

- Fodbold Fitness har et andet fokus end den traditionelle fodbold, som typisk er centreret om kampe og vigtigheden af 3 point. I Fodbold Fitness handler det mere om at få motion på en sjov måde med ligesindede. Man får rørt både ben og lattermuskler, og det virker som om, at det tiltaler mange kvinder, fortæller DBU Fyns Fodbold Fitness-konsulent Henrik Sørensen og uddyber:

- Fodbold Fitness åbner klubberne for en ny målgruppe, og de klubber der tilbyder Fodbold Fitness får ofte meget ud af det. Det gælder selvfølgelig i forhold til antal medlemmer, men især også i forhold til det sociale liv i klubben. På den front kan kvinderne typisk bidrage med en hel masse. 

Gratis Fodbold Fitness-inspirationsdag i Odense
DBU Fyn inviterer nu til inspirationsdag i Fodbold Fitness for kvinder. Det foregår d. 30. maj hos Odense KFUM fra kl. 13.00-17.00.

Inspirationsdagen er både for tovholdere/trænere i nuværende Fodbold Fitness-klubber og for klubber, der er interesseret i at vide mere om Fodbold Fitness.

Det er gratis at deltage, og dagen afsluttes med fællesspisning. 

Se mere om dagen her, og tilmeld jer her: Fodbold Fitness-inspirationsdag

Vi glæder os til at se jer.


Log ind