Måned

Trænerkursus: Genopfrisk din C-licens i Langeskov

Årets Børnetema handler om præstation i børnefodbold, og der er stadig ledige pladser på seminaret, som er spækket med inspiration og giver timer til opretholdelse af din C-trænerlicens.

Læs nyheden

Studiejob: 2-årigt projekt om fodbold og integration

DBU Fyn tilbyder et spændende studiejob, der kombinerer fodbold og integration. Ansøg nu.

Læs nyheden

Har du Danmarks bedste holdkammerat?

DIF og Nordea-fondens Fidusbamse pris sætter fokus på de mange unge drenge og piger i idrætsforeningerne, der hver dag er med til at gøre livet lidt sjovere for de andre. Vinderen kan se frem til en uforglemmelig rejse til 100.000 kroner med hele sit hold eller træningsgruppe.

Læs nyheden

Er jeres ungdomsarbejde 10.000 kr. værd?

Fortjener din egen eller anden klub anerkendelse for deres arbejde for ungdomsfodbolden, så er det nu du skal til tasterne. Der er nemlig åbent for indstilling til Årets Ungdomsklub, og der er kr. 10.000 til vinderen.

Læs nyheden

Tilmelding til futsal og indefodbold

HUSK tilmelding til futsal og indefodbold 2015/2016

Læs nyheden

MG & BK - Årets Børnefodboldklub 2015

DBU Fyns børneudvalg har kåret MG & BK som Årets Børnefodboldklub 2015. Det er sket efter en åben indstillingsrunde, hvor alle har kunnet indstille en klub.

Læs nyheden

Gratis oplevelse til klubbernes frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra et langt og fortsat aktivt fodboldliv.

Læs nyheden

Log ind