7-mands stævner for herresenior kom godt fra land

Torsdag aften blev de første 7-mands stævner for herresenior afviklet. I alt 12 hold var i aktion, og udover god fodbold var der masser af hygge og gode grin til de tre stævner. Muligt at tilmelde sig til de næste stævner.


DSIO og Langeskov i aktion under gårsdagens 7M stævne. 
____________________________________________________________

Fodbold og hygge gik hånd i hånd torsdag aften til DBU Fyns 7-mands stævner. 12 hold havde tilmeldt sig det første af ialt seks stævner, og de fik hvad de kom efter på en solbeskinnet torsdag aften - nemlig meter i benene og hygge både på og uden for banen.

Fjordager, B1909 og Langeskov var værter for hver deres stævne med fire hold, og alle steder var der tilfredshed efter afviklingen. 

I Langeskov var blandt andet DSIO på besøg og de havde haft en sjov aften, og var meget glade for det nye fleksible tilbud for herresenior. 

"Det er skide godt det her. Det er et super supplement til træningen, og så er det altid sjovt at spille kamp. Vi er helt sikkert klar igen til det næste stævne", lød det fra DSIO's spillere efter stævnet, hvor en velfortjent pils var med til at slukke tørsten efter de tre kampe. 

Fem stævner mere
Stævnerne er et nyt tiltag fra DBU Fyns Seniorudvalg, hvor der sættes fokus på den mere fleksible tilgang til seniorfodbold. 
Der udbydes i alt seks stævner i foråret - det næste den 23. april. Her har de første otte hold meldt deres ankomst, men der er naturligvis plads til mange flere hold. 

Så vil I også prøve kræfter med 7-mands fodbold, så tilmeld jer via KlubOffice eller kontakt Ulrik Sørensen ved DBU Fyn på tlf. 6617 8218 eller mail info@dbufyn.dk 

Du kan se billeder fra det første stævne i Langeskov på DBU Fyns Facebook-side. HUSK også at give DBU Fyn et Synes godt om. 
 
Læs mere om 7-mands stævnerne herunder stævnedatoer og tilmeldingsfrister her

Log ind