Landstræner klar til fynske pige-/kvindetrænere

Kvindelandstræner Nils Nielsen deler ud af sin viden på den sidste del af kursusrækken "Kvindefodbold med kvalitet". Kurset giver pige- og kvindetrænere tips og tricks til træningen hjemme i klubben.


Nils Nielsen, Kvinde A-landstræner, deler ud af sine erfaring til fynske pige- og kvindetrænere d. 29. april i Middelfart.

____________________________________________________________

"Pigerne vil tages seriøst"

Mange klubber har svært ved at rekruttere trænere til deres pige- og kvindehold. Det gælder især, hvis de søger trænere med en trænerfaglig uddannelse. De fleste trænere i pige-/kvindefodbolden er nemlig ikke uddannet gennem DBU's kompetencegivende uddannelser fra C- til P-licens, og det går ud over spillernes fodboldudvikling og klubbens evne til at fastholde spillerne.

- Det er helt afgørende, at klubberne investerer i uddannelse af deres trænere. Hos DBU Fyn ser vi, at de klubber, der har succes med at tiltrække og fastholde medlemmer typisk også er dem, der sørger for at deres trænere uddannes. Det gælder i høj grad også hos pigerne. De fleste spillere kræver kvalitet i træningen. Hyggen er vigtig, men det er altså ikke nok i sig selv, hvis folk skal bruge tid på at komme til træning og kampe. Pigerne vil tages seriøst,
forklarer Niels Nielsen, udviklingskonsulent hos DBU Fyn og tovholder på projektet (iøvrigt ikke at forveksle med landstræneren/instruktøren af næsten samme navn).

Dermed er opfordringen til at få klubbens pige-/kvindetrænere givet videre!

Kursusdato og forløb
Dato  Sted  Tema  Instruktør 
29.04.2015
MG&BK Overtalsspil - hvordan skaber og udnytter vi det? Nils Nielsen, Kvinde A-landstræner 

Kurset følger nedenstående program:

Kl. 18.00: Velkomst og intro
Kl. 18.45: Træning med medier på banen
Kl. 20.15: Opfølgning, diskussion og spørgsmål
Kl. 21.00: Tak for i aften

Prisen for kurset er 300 kr, inkl. let forplejning.

Man tilmelder sig kurserne på www.dbufyn.dk under topmenuen Uddannelse og træning > Find dit kursus. Man kan også gå direkte til tilmelding her.

 

 Billede: Fodboldbilleder.dk

Log ind