Måned

Bestil dommere til træningskampe

Turneringerne synger på allersidste vers, og en længe ventet sommerferie er lige om hjørnet. Men inden vi får set os om, skal støvlerne atter snøres. Har I brug for dommere til jeres træningskampe, så hjælper DBU Fyn gerne.

Læs nyheden

Se ledige fynske trænerjobs - og søg selv en træner

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på www.dbufyn.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Se hvor du finder dem og hvordan I søger efter en træner her.

Læs nyheden

Er din klub årets fynske børnefodboldklub?

Kender du til en klub, som fortjener anerkendelse for deres arbejde omkring børnefodbolden, så er det nu du skal til tasterne. Der er nemlig åbent for indstilling til Årets Fynske Børnefodboldklub.

Læs nyheden

Målrettet indsats mod vold og trusler mod dommere

I kølvandet på en række sager om vold og trusler mod dommere på og uden for Fyn tidligere på sæsonen, fastlagde DBU Fyns bestyrelse tirsdag aften en række indsatser, der skal modvirke vold og trusler i fynsk fodbold.

Læs nyheden

Årets fynske ungdomsfodboldklub: MG & BK

I forbindelse med finalerne i Faxe Kondi Ungdomspokalen blev MG&BK hædret som årets fynske ungdomsfodboldklub. Klubben modtog en check på kr. 10.000,- fra Faxe Kondi.

Læs nyheden

Finaler i Faxe Kondi Ungdomspokalen

Onsdag og torsdag danner Nr. Aaby Idrætspark rammer om Faxe Kondi Ungdomspokalfinalerne for U13 og U14. Lørdag er det U15-U19 der skal i aktion på Odense Atletikstadion.

Læs nyheden

Køb billetter til Danmark - Albanien

De fynske klubber har nu mulighed for at købe billetter til Danmarks kamp imod Albanien.

Læs nyheden

Tarup-Paarup vinder af Albaniserien for herrer

Tarup-Paarup er tilbage i Danmarksserien efter flere års fravær. Klubben fik fredag overrakt pokal som synligt bevis på 1. pladsen i Albaniserien

Læs nyheden

Indefodbold - haller efterlyses: Bliv arrangør og tjen penge til din klub!

I forbindelse med DBU Fyns inde- og futsalturnering 2015/2016 efterlyses nu klubber med haller. Har din klub adgang til en hal og kunne I tænke jer at afvikle et stævne, så kontakt DBU Fyn.

Læs nyheden

Vis jeres skills til DM i Street Soccer midt i Odense

DM i Street Soccer afvikles i 8 danske byer med finale d. 28. juni på Rådhuspladsen i København. Jeres vej mod guldet starter d. 18. juni i Odenses bymidte.

Læs nyheden

Log ind