Måned

Få inspiration til fodboldfitness for kvinder

Den 7. november kan interesserede klubber og spillere blive klogere på fodboldfitness på en inspirationsdag i Middelfart.

Læs nyheden

Er din klub Årets Fynske Fodboldklub?

Du kan nu bringe din klub i spil til Albaniprisen til Årets Fynske Fodboldklub. Foruden æren er der kr. 25.000,- til vinderen. Alle klubber, uanset størrelse, kan komme i betragtning.

Læs nyheden

Prøv kræfter med futsal

Futsal er et kreativt spil, hvor der er fokus på teknik, taktik og ikke mindst evnen til at improvisere på banen. DBU Fyn udbyder futsal stævner for U13 - U19 samt for seniorer. Tilmeld jeres hold nu.

Læs nyheden

Fortsat muligt at tilmelde hold til enkeltstævner

Du kan nu se programmet for DBU Fyns índefodbold turnering. Der kan fortsat tilmeldes til til enkeltstævner for U19, senior og "de gamle" samt til futsal.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet 2015/2016

Det Fynske Fodbolduniversitet er en fast del af mange træneres stræben efter ny inspiration, og nu er DBU Fyn klar med en ny udgave af universitetet med spændende trænernavne på plakaten.

Læs nyheden

Hold formen ved lige med 7-mands stævner

DBU Fyn fortsætter med 7-mands stævner for herresenior i november og december. Fri tilmelding til alle stævner. Det første stævne afvikles den 4. november

Læs nyheden

Børnetrænerkursus: Den gode præstation

Dette kursus kredser om spørgsmålet, hvad er en god præstation i børnefodbold? Kurset handler om at planlægge og gennemføre en træning, der både fastholder og udvikler spillerne. Det giver timer til opretholdelse af C-licens.

Læs nyheden

B&U-konsulent gav fornyet optimisme i Stenstrup IF

Stenstrup IF har formået at opbygge en stærk børne- og ungdomsafdeling. Det skyldes en målrettet indsats og hjælp fra en B&U-konsulent fra DBU Fyn. Vi har taget en snak med klubbens børneformand Dorte Nielsen Rummelhoff om, hvorfor de valgte at tilknytte en B&U-konsulent og hvad det har betydet for klubben.

Læs nyheden

Job: Bliv klubrådgiver hos DBU Fyn

DBU Fyn søger en klubrådgiver til en halvtidsstilling. Ansøgningsfristen er 18. oktober.

Læs nyheden

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Log ind