DBU Fyn ønsker at hædre en fodbolddommer, der gennem sit dommervirke har gjort sig positivt bemærket i 2023.

Årets Fynske Fodbolddommer er en person der generelt:

 • Afvikler sine påsatte kampe til tilfredshed for spillets parter
 • Dømmer en bred vifte af kampe for såvel ungdom som senior
 • Er vellidt blandt sine dommerkolleger

For alle de tre nominerede gør sig gældende, at de generelt får afviklet deres kampe i en god ånd, blandt andet grundet deres venlige og rolige natur, der medvirker til at nedtrappe konflikter. De er desuden alle flinke til at byde ind på kampe, når der mangler dommere til at få kabalen til at gå op.

De nominerede til årets pris er:

 • Ulrik Nam Knudsen
  51 årige Ulrik Nam Knudsen startede sin aktive dommerkarriere under DBU Fyn i 1989 og har siden - bortset fra en pause på knap 5 år - dømt et hav af kampe. I 2023 har Ulrik indtil videre været afsted på dommeropgaver 47 gange med enten fløjten eller flaget. Han er indrangeret i Albaniserien på herresiden og i Elitedivisionen på kvindesiden.

 • Sebastian Røhling
  Sebastian - 33 år - er på herresiden indrangeret som dommer i serie 1 og som linjedommer i Albaniserien, mens han på kvindesiden passer fløjten op til 1. division. Sebastian fungerer desuden som dommervejleder for DBU Fyn, hvor han hjælper sine dommerkolleger til at dygtiggøre sig. Han har i 2023 pakket tasken 49 gange som dommer eller linjedommer, mens han har været afsted 3 gange som vejleder. Sebastian startede sin aktive dommerkarriere i 2007, og kunne derfor sidste år modtage sin 15 års dommernål.

 • Rie Louise Rasmussen
  Rie er en af kun 4 aktive, kvindelige dommere under DBU Fyn, og hun bestod sin dommereksamen i en alder af blot 16 år. I dag er Rie 22 år og dermed den yngste af vores tre kandidater. Hun er indrangeret som dommer i serie 1 og linjedommer i Albaniserien på herresiden, mens hun også kan ses med fløjten kvindernes 1. division. I alt har hun vinket eller fløjtet 41 gange i 2023.

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
DBU Fyns Dommerudvalg har udvalgt de tre fynske fodbolddommere, som kandiderer til prisen. Blandt de tre nominerede udvælger udvalget desuden en vinder, der kan bryste sig af titlen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award 2023.

Med prisen følger foruden hæderen kr. 2.500,- og to landskampbilletter.