Fynsk Fodbold Award er en hyldest af alt det gode der sker i og omkring fynsk fodbold, og awardfesten afvikles i år d. 27. oktober i Otterup Idrætscenter. 


Giv et ordenligt skulderklap

Alene at blive indstillet til en pris er et stort skulderklap til de frivillige, der gør en forskel i din klub. Tænk så, hvis de rent faktisk løb med prisen!

Første step er at sende en indstilling, og det tager faktisk kun 5-10 minutter. Det er måske værd at bruge på at glæde de frivillige kræfter i din klub.

Du kan indstille din kandidat til følgende priser:

Derudover kårer vi også Årets Fynske Fodbolddommer. Kandidater hertil udvælges af DBU Fyns dommerudvalg.

Bedømmelsesperioden for alle priserne er 1. september 2022 - 1.september 2023.


Fodboldikoner og livemusik til Fynsk Fodbold Award

Fynsk Fodbold  Award er for alle i og omkring fynsk fodbold. Dvs. spillere, trænere, dommere, klubledere, klubbers sponsorer osv.

Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget. Awarden er også oplagt at bruge som et arrangement som tak til klubbens frivillige og/eller sponsorer.

På dagen venter foruden selve awardshowet topunderholdning/livemusik, lækker mad, kolde drikkevarer og - hvis alt er som det plejer til Fynsk Fodboldaward - også ømme dansefødder.

Book jeres billetter allerede i dag (husk at angive antal i bestillingen):

Pris pr. billet: kr. 275,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune og Albani Fonden.

Der er knald på, når fynsk fodbold fester ved Fynsk Fodbold Award. Nu kan du og dine klubkammerater blive en del af den fynske fodboldfest i 2022.