Hvis det går, som det plejer til Fynsk Fodbold Award, samles ca. 500 festklare fynboer d. 27. oktober, når Fyns største fodboldfest løbet af stablen i Otterup Kultur- og Idrætscenter - heriblandt spillere, trænere, klubledere, dommere og mange flere fra eller omkring fynsk fodbold.

Det er altså i Nordfyns Kommune, festlighederne vil foregå, men det forhindrer ikke klubber fra forskellige egne af øen i at tage festtøjet på og blive en del af festen.

To eksempler på det er Tved BK, der har hjemme i Svendborg Kommune, og Tommerup BK, med base i Assens Kommune.

Men hvorfor tager de egentligt - for tredje år i træk - turen til Otterup for at feste med fynske fodboldkolleger?

- Det er et fantastisk hyggeligt arrangement på et meget højt og professionelt niveau, med god mad og virkelig god musik. Så, selvom der et stykke vej fra Tved til Otterup, er det bestemt køreturen værd. Vi kunne måske overveje at leje en bus sammen med nogen af de andre klubber syd for Odense, som også skal med, funderer formand for Tved BK, Michael Bisbo og fortsætter:

- Vi tager afsted hele bestyrelsen - og det bliver 3. år i træk - for ligesom at sige tak for indsatsen gennem sæsonen til hinanden på en festlig og hyggelig vis. 

Samme toner lyder fra Tommerup BK:

- Det er ved at blive en tradition for os at deltage, og den vil vi gerne fastholde de kommende år. Det er en super hyggelig og velorganiseret aften, hvor det både er spændende at se, hvem der løber med priserne, og hvor der er godt gang i festen med god musik osv., forklarer formand Lars Drejergaard og sætter flere ord på:

- Det er en god blanding af bestyrelsesfolk, trænere og øvrige frivillige, vi har med. Vi bliver 20 stykker i år, heraf 10-12 trænere. Sådan en aften giver en god mulighed for at få snakket sammen - også om ting der ikke lige handler om, hvad der foregår i klubben.

Fed fest i vente!

Aftenen byder bl.a. på:

  • Svedig livemusik (og ømme dansefødder!) -  "Shubi-fest" m. Hardinger Band og TENNIS
  • Awardshow med 5 priser med konferencier Morten Ankerdal
  • Lækker mad og kolde drikkevarer fra Albani
  • Festligt samvær med kolleger fra egen og andre fynske fodboldklubber, dommere m.fl.

Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold fester sammen!

Book jeres billetter nu

En del klubber inviterer deres frivillige og/eller sponsorer med til Fynsk Fodbold Award som en tak for indsatsen og støtten. De giver dem kort sagt en festlig aften uden, at klubben selv skal bruge tid og energi på at arrangere den. 

Billetter kan bestilles på info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 275,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere af DBU Fyn. Billetkøb er bindende.

Vi gør opmærksom på, at man som klub i første omgang maks. kan booke 30 billetter, men man kan blive skrevet på venteliste til yderligere billetter.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune og Albani Fonden.
Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2023
d. 27. oktober i Otterup Idrætscenter.