Måned

Gratis oplevelse til klubbernes frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra et langt fodboldliv ved Morten Bisgaard.

Læs nyheden

Tag landsholdene med i lommen

Nu kan du finde både aktuelle og historiske data på alle landshold og landsholdspillere på DBU’s Fodbold app, som nu har rundet en halv million downloads.

Læs nyheden

Kom med til Fynsk Fodbold Award 2016

En ny fynsk fodboldfest - Fynsk Fodbold Award 2016 - ser dagens lys. Fredag den 28/10-16 holder vi en fest for alle jer, der til dagligt er i berøring med fodbolden - det gælder både trænere, klubledere, spillere, dommere og mange, mange flere. Vi hylder fynsk fodbold, og du kan bl.a. opleve Anders Breinholt, Peter A.G. og Lis Sørensen.

Læs nyheden

Golden League kom godt fra land

I weekenden lød startskuddet til DBU Jyllands og DBU Fyns nye pilotprojekt, Golden League, som skal styrke udviklingen af de dygtigste jyske og fynske drengespillere i årgangene U10, U11 og U12.

Læs nyheden

Fodboldkonferencer om skoler, inklusion og sundhed

Fodbold og Velfærd er overskriften på to spændende konferencer til september. Temaet er samarbejdsmuligheder mellem kommuner, fodboldklubber, DBU/lokalunionerne og andre civilsamfundsorganisationer. Det er gratis at deltage.

Læs nyheden

Find vej gennem junglen af regler

Når holdet skal sættes til kamp, er der mange regler, man skal være opmærksomme på. Vi prøver her at give et lille oprids af de vigtigste regler om op- og nedrykning af spillere

Læs nyheden

Fodbold for sjov - 7-mands stævner for kvinder og herrer

I løbet af efteråret vil der igen blive udbudt en række 7-mands stævner for både kvinde- og herresenior. Stævnerne er en unik mulighed for nogle hyggelige timer i fodboldens tegn.

Læs nyheden

Kom til fodboldfest for børn!

Glade børn, spændende fodbold og sjove aktiviteter for hele familien. Det er opskriften på Jyske 3-bold storstævner, og nu venter snart endnu en sjov fodbolddag af slagsen. Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge i U5 til U9 - og piger i U5 til U11.

Læs nyheden

Motionsbold skal skabe sundere liv på Nordfyn

Skamby BK, Otterup B&IK, Nordfyns Kommune og DBU Fyn har igangsat et samarbejde, hvor motionsfodbold indgår i behandlingen og rehabiliteringen af voksne med kroniske lidelser. Alle der ønsker en sundere livsstil er dog velkomne.

Læs nyheden

Nye trænere skal have adgang til holdkort

Det er vigtigt at klubberne husker at give nye trænere adgang til holdkort. Vi giver her opskriften på det samt en række andre vigtige informationer om holdkort.

Læs nyheden

Log ind