Måned

Bestil dommere til træningskampe

Har I brug for dommere til jeres træningskampe, så hjælper DBU Fyn gerne.

Læs nyheden

Fodboldkonferencer om skoler, inklusion og sundhed

Fodbold og Velfærd er overskriften på to spændende konferencer til september. Temaet er samarbejdsmuligheder mellem kommuner, fodboldklubber, DBU/lokalunionerne og andre civilsamfundsorganisationer. Det er gratis at deltage.

Læs nyheden

Så kan I se de nye senior-puljer

Der er nu lavet puljeinddeling for alle seniorrækker. Se dem her på siden.

Læs nyheden

DBU Fyns bestyrelse trækker af på Bøgeparken-sag

Bøgeparkens anke om ekskludering er fortsat ikke færdigbehandlet i DBU’s Appeludvalg. Udfaldet af anken har konsekvenser for både op- og nedrykning fra Serie 2, pulje 3. DBU Fyns bestyrelse har derfor besluttet, at uanset udfaldet af anken, så rykker der tre hold op fra puljen ligesom der suspenderes en nedrykning.

Læs nyheden

19 spillere fra Middelfart G&BK får karantæne

Spillerne bærer også et ansvar for brud på amatørbestemmelserne i sagen mod Middelfart G&BK. Det slog Fodboldens Disciplinærinstans fast, da den i dag sanktionerede 27 spillere for omgåelse af amatørbestemmelserne.

Læs nyheden

Kom til fodboldfest for børn!

Glade børn, spændende fodbold og sjove aktiviteter for hele familien. Det er opskriften på Jyske 3-bold storstævner, og nu venter snart endnu en sjov fodbolddag af slagsen. Det er gratis at deltage, og i år er storstævnerne et tilbud til alle glade fodbolddrenge i U5 til U9 - og piger i U5 til U11.

Læs nyheden

DBU Fyn søger medlem til fairplaygruppen

Vil du være med til at sætte fokus på fairplay og respekt på de fynske fodboldbaner? Vi søger et medlem til DBU Fyns Fairplaygruppe.

Læs nyheden

U-landshold og fodboldprojekter skal sejre i Nyborg

Der bliver endnu mere god fodbold på de nyborgensiske græstæpper, efter at Nyborg Kommune og DBU har indgået en 4-årig aftale, hvor fodbold og velfærd er i fokus.

Læs nyheden

Vind Adidas-tøj til hele holdet

Trænger I til nyt tøj, eller kunne det være fedt at overraske holdet med en gave. Så deltag i konkurrencen om tøj til hele holdet.

Læs nyheden

U21 turnering åben for holdtilmelding

Frem til 27. juni kan dit hold tilmelde sig til DBU's U21 turnering.

Læs nyheden

Log ind