MENU

Få inspiration til fodboldfitness for kvinder

Den 7. november kan interesserede klubber og spillere blive klogere på fodboldfitness på en inspirationsdag i Middelfart.Fodboldfitness er en sjov og anderledes måde at spille fodbold på, og interessen for det vokser. Især kvinder finder fodbold i den nye indpakning tiltalende, og en årsag til det kan være, at spillet handler om fællesskab, sjov og motion i stedet for topscorere og pointregnskab.

Går din klub og overvejer, om fodboldfitness også kunne være noget for jer, eller er I allerede i gang med det og ønsker nye ideer til træningen?

Så er der rig mulighed for at blive introduceret eller lære mere på inspirationsdagen lørdag den 7. november i Middelfart.

Tips til træning

Programmet for dagen er tilrettelagt på baggrund af evalueringer fra de to inspirationsdage, der blev afholdt i Odense og Vejen i foråret 2015, men det er på ingen måde et krav at have deltaget i tidligere arrangementer.

Dagen ledes af DBU-instruktør Peter Baun og fodboldfitnesskonsulent i DBU Fyn og DBU Jylland, Henrik Sørensen.

De vil rådgive om organiseringen af fodboldfitness i klubben, give tips til træningsøvelser og komme med ideer til, hvordan man skaber glæde og motivation for spillet.

Praktiske informationer

Arrangementet henvender sig til alle kvinder med interesse for at spille fodbold på en ny måde samt trænere og tovholdere.

Det foregår den 7. november, klokken 13.00-17.00 som indendørstræning i Hyllehøjhallen, Hyllehøjvej 19, 5500 Middelfart.

Alle deltagere opfordres til at tage aktiv del i øvelserne og møde omklædt og i indendørssko.

Dagens afsluttes med fælles spisning.

Tilmelding

Inspirationsdagen er gratis.

Du kan tilmelde dig her senest mandag den 2. november 2015

Se den fulde invitation her

Kontakt os
Har du spørgsmål til inspirationsdagen eller fodboldfitness generelt, er du meget velkommen til at kontakte fodboldfitnesskonsulent Henrik Sørensen på mail heso@dbu.dk eller telefon 2157 5009.

Log ind