Måned

Lige børn leger bedst

At rækker ombrydes er ikke noget nyt, men hvorfor gøres det egentlig? Hvad er formålet? Hvad er effekten? Og hvilke erfaringer har vi på området?

Læs nyheden

Der er nu åbent for holdtilmelding

Husk at tilmelde hold til efterårets turnering. Frist for tilmelding er den 10. juni. Særlige ønsker til turneringen skal også indsendes senest den 10. juni.

Læs nyheden

Gratis inspirationstræning med dit hold i jeres træningstid

Er du træner i en fynsk fodboldklub, og trænger du til ny inspiration til træningen med dine spillere? Så har vi et godt tilbud til dig - og dine trænerkolleger.

Læs nyheden

Træner for de allermindste: ”Det kræver ikke de store fodboldkundskaber”

I Tommerup BK har de startet et tilbud op for de 2-5-årige, og her har en særligt udviklet træningsmanual til målgruppen været en stor hjælp. Læs her om, hvordan holdets træner, Lene Juul, har haft gavn af materialet.

Læs nyheden

Fynsk Fodbold Award 2018: Mr. Swing King og DK's bedste Gasolin show klar til fest!

Programmet for underholdningen til Fynsk Fodbold Award 2018 ligger nu klar, og den står på fest og dans! Festen foregår 26. oktober i Otterup Hallerne, og den er for alle i og omkring fynsk fodbold - spillere, dommere, klubledere, trænere osv.

Læs nyheden

Bliv værtsklub for DBU 3-bold Tour

Nu kan din klub søge om at blive værtsklub for et DBU 3-bold Tour storstævne. Stævnet afvikles lørdag den 8. september. Frist for ansøgning er den 10. juni 2018.

Læs nyheden

Gislev: Elever fra friskolen brugte hovedet og kroppen i klubben

Gislev IF er den første fynske klub, der har indledt samarbejde med den lokale skole via DBU-projektet Hovedet, Kroppen, Klubben. I sidste uge foregik undervisningen i klubben, og vi sendte vores videomand forbi med kameraet.

Læs nyheden

Fynsk Fodbold Award 2018: Andreas Bo vender tilbage!

Sidste års Fynsk Fodbold Award blev et brag af en fest, og forberedelserne til dette års awardfest er i fuld gang. Første navn på plakaten er TV-stjerne og komiker Andreas Bo, som igen i år er klar til at sprede stjernestøv og højt humør ud over awardshowet.

Læs nyheden

Gratis kursus: Opfølgning på kontingenter i KlubOffice

DBU Fyn udbyder igen kursus i KlubOffice men denne gang med fokus på, hvordan man får fulgt op på den automatiske kontingentudsendelsen, så flest muligt får betalt - og bliver tilmeldt automatiske betalinger fremover.

Læs nyheden

Store Trænerdag: Hør Hareide fortælle om Danmarks vej til VM

Den 10. maj er det igen tid til Store Trænerdag, hvor du bl.a. har muligheden for at høre herrelandstræner Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson fortælle om 'Vejen til VM' og få inspirationstræning fra Brøndby IFs U17 drengetræner.

Læs nyheden

Log ind