MENU

Gratis inspirationstræning med dit hold i jeres træningstid

Er du træner i en fynsk fodboldklub, og trænger du til ny inspiration til træningen med dine spillere? Så har vi et godt tilbud til dig - og dine trænerkolleger.

God træning er motiverende for både trænere og spillere. Men, i hverdagen kan øvelserne let gå hen og blive de samme igen og igen, og så kan det være svært at holde gejsten oppe.

- For at hjælpe alle fynske trænere med at tilbyde deres spillere en lærerig, inspirerende og varieret træning tilbyder vi inspirationstræning. Det foregår som udgangspunkt i holdets træningstid og med holdets spillere, forklarer DBU Fyns uddannelsesansvarlige Jesper Bendix Madsen og uddyber:

- Vi synes, at det er vigtigt, at trænerne kan se, at øvelserne fungerer godt med netop deres spillertrup. Det nytter ikke, at vi lægger det op på et niveau, som deres spillere ikke kan følge med i, og omvendt skal vi jo heller ikke lave øvelser, der ikke kan udvikle netop deres spillere.

At inspirationstræningen foregår i holdets træningstid betyder samtidig, at hverken træner eller spillere skal afsætte ekstra tid.

Inspiration kan give mod på mere

- Vi har rigtigt mange gode og fleksible trænertilbud til børnetrænere, men vi synes til gengæld, at vi har manglet nogle tilbud til de ungdoms- og seniortrænere, som gerne vil dygtiggøre sig, men som måske ikke er interesserede i at tage hul på den formelle træneruddannelse. Derfor tilbydes inspirationskurserne gratis til ungdoms- og seniortrænere, fortæller formand for DBU Fyn uddannelsesudvalg, Hans Martin Møller, og fortsætter:

- Vi håber, at inspirationskurserne kan få trænernes øjne op for værdien af og det motiverende i at dygtiggøre sig som træner, så de måske vil påbegynde den licensgivende træneruddannelse.

Se mere om den formelle og licensgivende træneruddannelse her.

Også børnetrænere kan få glæde af et inspirationskursus. Prisen for disse er kr. 1.000,-, som klubberne dog kan få finansieret via DBU Fyn/Albanipuljen.

Bestil jeres inspirationstræning nu

Når du booker en inspirationstræning kontakter den pågældende DBU Fyn-instruktør dig for at aftale nærmere i forhold til fokus i træningen og alt det praktiske omkring den.

Som træner er du med i træningen, men det er instruktøren, der står for den.

Andre trænere fra klubben (og naboklubber) er mere end velkomne til også at overvære inspirationstræningen.

Book inspirationstræning (vælg Inspirationstræning - ungdom og senior eller Inspirationstræning - børn).

Supervision på egen træning

Der er også mulighed for som træner at få supervision på egen træning. Her iagttager en DBU Fyn-instruktør klubtrænerens egen træning og kommer med gode råd og anbefalinger under og efter træningen.

Supervision koster kr. 1.500,-. Book det her (vælg Inspirationstræning - Supervision).

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, så tøv ikke med at kontakte:

Jesper Bendix Madsen
jebm@dbufyn.dk, 6311 5995

Log ind