Der har været godt gang i løjerne, når fynske klubledere, trænere, dommere, sponsorer og mange flere har  været samlet til Fynsk Fodbold Award. Også i år venter der gæsterne en festlig aften.


D. 29. oktober ligger Otterup Idrætscenter igen gulv til en underholdende aften, hvor vi sammen hylder de klubber og personer, der har gjort de ekstra godt i løbet af året. Det sker på tværs af spillere, trænere, dommere, klubledere osv. Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen - uden selv at skulle arrangere noget.

Awadfesten afvikles naturligvis i henhold til alle gældende coronarestriktioner på det pågældende tidspunkt. Vi satser på, at vi til den tid kan holde en fed fynsk fodboldfest!

Underholdning og awardshow
Aftenen byder bl.a. på livemusik, awardshow, lækker mad og kolde drikke. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold samles til en underholdende aften.

Undervejs kårer vi:

Derudover vil der være underholdning i form af bl.a. livebands, herunder kendte navne. Som det ses af ovenstående video plejer det bestemt ikke at være kedeligt!


Tak jeres frivillige og sponsorer med en fest - uden al besværet
En del klubber inviterer deres frivillige og/eller sponsorer med til Fynsk Fodbold Award som en tak for indsatsen og støtten. De giver dem kort sagt en festlig aften uden at klubben selv skal bruge tid og energi på at arrangere den. 


Book jeres billetter nu
De seneste år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis man som klub gerne vil afsted sammen.

Så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

 

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

 

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2021
d. 29. oktober i Otterup Idrætscenter.