Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.

Alle har kunne indstille deres holdkammerat til prisen og ud fra indstillingerne er 3 nominerede kandidater udvalgt.

Mark Obbekær, Bogense G & IF
Mark er en spiller, der altid går forrest, både på og udenfor banen. Hans humør og sind smitter af på alle, og der er aldrig et roligt øjeblik når Mark er i nærheden. Mark arrangerer festerne for seniorafdelingen, han står for bødekassen. Han er ekstremt god til at få alle folk med, ligegyldigt hvilket hold de spiller på – også selvom han selv spiller på klubbens højest rangerede hold i Albaniserien. Han er heller ikke bleg for at give en kasse øl, gerne 4-5 gange om måneden. Han er den type holdkammerat, der ikke bare lige hænger på træerne. En festbombe og en kæmpe personlighed med enorm betydning for holdet.


Maya Holm Seiberg, FC Kurant
Maya har en stor social betydning for holdet, hvor hun med sit vindende væsen og evige smil spreder glæde og godt humør. Uden for banen udviser hun overskud til at være opmærksom på, at alle har det godt. Hun nyder stor tillid blandt sine holdkammerater. Hun er en person, man altid kan regne med, og hun er som anfører og qua hendes personlighed i høj grad kulturbærer og garant for god holdånd.

Også på banen har hun stor betydning, da hun altid udviser stor ro og stort overblik. Hun har en særlig evne til at vende en kamp som for holdet rent sportsligt måske er mindre god til en positiv oplevelse.


John Kristensen, Skamby BK
John er et sikkert kort til både træning og kampe på klubbens veteranhold. Derudover er han bestemt heller ikke bleg for at påtage sig andre roller i klubben. Han har f.eks. styr på damerne, som holdleder for Skamby BKs 7 mands-kvinder, og på de andre frivillige i klubben som medlem af Skamby BKs venneforening. Desuden er han aktiv hjælper til både bankospil og arbejdsdag i klubben. John er den type, der med sit engagement smitter andre til også at gøre en indsats. Det gælder både på holdet og i klubben.

 

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
Blandt de tre nominerede udvælger Nordfyns Erhverv og Turisme vinderen, som offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award d. 29. oktober.

Vinderen modtager et gavekort på kr. 6.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg. 

De 2 øvrige kandidater modtager begge et gavekort på kr. 2.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.