MENU

Måned

NYE FYNSMESTRE I INDEFODBOLD

Lørdag den 12. januar 2019 fandt vi tre nye fynsmestre i indefodbold. I Marienlyst Centret afholdte vi nemlig både fynsmesterskabet for Kvinde Senior, Herre Senior/Old boys og Superveteran/Masters.

Læs nyheden
Nye IT-kurser til hele klubben

Nye IT-kurser til hele klubben

Gratis og mere målrettede IT-kurser skal hjælpe de danske fodboldklubber til en bedre digital struktur – og dermed en lettere og bedre klubhverdag. En ny kursusrække skal sikre, at alle i klubben bliver godt klædt på til at få mest muligt gavn af systemerne.

Læs nyheden

FÅ SVAR PÅ SPØRGSMÅL OM HOLDTILMELDING

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

DBU FYN SØGER NYT MEDLEM TIL DOMMERUDVALGET

DBU Fyn søger nyt medlem til dommerudvalget. Udvalget består af seks personer, hvor af to er udpeget blandt DBU Fyns bestyrelsesmedlemmer

Læs nyheden

DER ER NU ÅBENT FOR HOLDTILMELDING

Husk at tilmelde hold til forårets turnering. Frist for tilmelding er den 1. februar for U12 og ungdom og 1. marts for senior og "de gamle". Særlige ønsker til turneringen skal indsendes senest den 1. februar.

Læs nyheden

Nu kan I ansøge om en trænerrådgiver til jeres klub

AF: Gitte Thordahl Jespersen, DBU Jylland Kommunikation //

Har børne- og ungdomstrænerne i din klub brug for inspiration og sparring? Så kan I frem til 1. februar ansøge om en trænerrådgiver til klubben.

Læs nyheden

START 2019 UD MED AT BLIVE FODBOLDDOMMER

Du kan blive DBU Fyn-dommer på kun to weekender. Dommergrundkurset gør dig klar til at starte dit dommerliv, som byder på både god ledererfaring, motion, frisk luft, ekstra lommepenge og mange spændende oplevelser.

Læs nyheden

OB'S SUPERLIGATRÆNER KLAR TIL U13 DRENGECAMP I VINTERFERIEN

AF: Jacob Skov //

Lyder fire dages fodbold-camp som den fedeste vinterferie for en U13-dreng, du kender? Det bliver en camp fyldt med fodboldtræning på højt niveau og selvfølgelig også en masse sociale aktiviteter.

Læs nyheden
SEMINAR: HVORDAN GØR VI KLUBBEN ATTRAKTIV FOR FLERE?

SEMINAR: HVORDAN GØR VI KLUBBEN ATTRAKTIV FOR FLERE?

AF: Jacob Skov //

DBU Fyn inviterer klubformænd sammen med en klubperson til seminar med fokus på, hvordan man kan give klubben nyt liv, flere medlemmer og flere frivillige ved at åbne den mod lokalsamfundet. Seminaret afvikles over to dage på Kursuscenter Knudshoved, hvor der også bliver plads til socialt samvær og netværk.

Læs nyheden
Her er Uddannelseskataloget for 2019

Her er Uddannelseskataloget for 2019

AF: Marie Lauridsen, DBU Jylland Kommunikation //

I DBU’s online-katalog kan du få overblik over uddannelsestilbuddene i 2019. Der er kurser for både dommere og klubledere samt tilbud til trænere for alle niveauer og aldersgrupper. Visse kurser kan afholdes med tilskud fra DBU, og en række IT-kurser kan fås kvit og frit i foråret 2019.

Læs nyheden

Log ind