MENU

SEMINAR: HVORDAN GØR VI KLUBBEN ATTRAKTIV FOR FLERE?

DBU Fyn inviterer klubformænd sammen med en klubperson til seminar med fokus på, hvordan man kan give klubben nyt liv, flere medlemmer og flere frivillige ved at åbne den mod lokalsamfundet. Seminaret afvikles over to dage på Kursuscenter Knudshoved, hvor der også bliver plads til socialt samvær og netværk.

SEMINAR: HVORDAN GØR VI KLUBBEN ATTRAKTIV FOR FLERE?
AF: Jacob Skov//

Hvem byder din klub indenfor? 

  • Er jeres klub en fodboldklub eller måske kun en turneringsfodboldklub?
  • Hvad med alle dem, der holder af selve fodboldspillet, men som ikke køber ind på det traditionelle tilbud med træninger som forberedelse til weekendens kamp?
  • Hvad med dem, der bare vil spille på to mål med holdkammeraterne?
  • Hvad med kvinderne og pigerne i lokalsamfundet?
  • Hvad med de allermindste børn?
  • Er det på tide at gentænke klubbens målgrupper og formål?
Det er spørgsmål som disse, der bliver omdrejningspunktet for seminaret, hvor vi stiller skarpt på klubbernes rolle, målgrupper, nutid og fremtid i samfundet.

Det er højaktuelt for både klubber, der ønsker at være en aktiv spiller i lokalsamfundet og for klubber, hvor det kniber med at have spillere nok til at stille hold til kampene. Måske er klubbens tilbud bare ikke attraktive nok? Skal/kan klubben tænke lidt utraditionel?

På seminaret drøfter vi klubbernes udfordringer og muligheder, samt hvordan man som klub kan arbejde med dem.

Det er her, det sker
Hele seancen foregår 22.-23. februar i gode og indbydende rammer på Kursuscenter Knudshoved i Nyborg.

Seminaret starter fredag kl. 17. Efter den faglige del bydes på middag og overnatning (indeholdt i prisen). Lørdagen starter med morgenmad og rundes efter dagens program af med frokost omkring kl. 14. 

Se program for seminaret (med forbehold for ændringer).

Tilmeld jer nu

Der er 50 pladser, som fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Pris pr. person er kr. 500,-, som altså inkluderer forplejning og overnatning.
Overnatning er som udgangspunkt i dobbeltværelse, men der er mulighed for at tilkøbe enkeltværelse for kr. 250,- ekstra pr. person (dog kun til de første 15 personer).

Tilmeld dig her: DBU Fyn formandsseminar. Ønske om enkeltværelse oplyses efterfølgende til Jacob Skov på jask@dbufyn.dk.

OBS! Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

Vi ses til er par spændende dage!

Log ind

c