MENU

Rockbrag til Fynsk Fodbold Award: Carpark North er klar til fest!

Frem med luftguitaren! Der bliver knald på festen til Fynsk Fodbold Award, hvor Carpark North nu fuldender årets plakat. Du og dine klubkammerater kan opleve det hele - kåringer, fed musik, lækker mad, kolde drikkevarer, en kæmpe fest - til Fynsk Fodbold Award 2019. Book jeres billetter nu.

Rockbrag til Fynsk Fodbold Award: Carpark North er klar til fest!
Carpark North sætter ild under Fynsk Fodbold Award 2019

AF: Jacob Skov, DBU Fyn//

Carpark North har de senere år høstet store roser for deres koncerter på bl.a. Grøn Koncert og Tinderbox. De er nu klar til at give det fynske fodboldfolk en festaften i rockens tegn, når de gæster Fynsk Fodbold Award d. 25. oktober.

Siden deres gennembrud med mega-hittet ‘Transparent and Glasslike’ i 2003, har Carpark North manifesteret sig som Danmarks ubetinget største elektro-rockband, og de har for længst mejslet deres navn ind i dansk rocks historie. Bandets musikalskeunivers består af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af såvel ufornægtelige guitarrifs som akustiske og melodiøse ballader.

Det er da heller ikke uden en vis stolthed, at DBU Fyn og partnere kan præsentere dem til årets awardfest.

- Vi har arbejdet længe på at lande Carpark North til awarden, fordi vi - som mange andre - ved selvsyn har oplevet, hvor fede de er live på en scene. Derfor glæder vi også helt vildt til at dele den oplevelse med spillere, trænere, klubledere, dommere og mange flere til Fynsk Fodbold Award, fortæller Claus Gramm Pedersen, og forsætter:

- Vi har lagt os i selen for at blive ved med at gøre Fynsk Fodbold Award til en fest, der er værd at køre efter, og med Carpark North er jeg overbevist om, at vi har ramt skiven i forhold til musikken.

Der er tryk på rocken, når Carpark North indtager scenen. Her med Raise Your Head live fra Smukfest.


Awarden kaster glans over fynsk fodbold

Foruden ømme dansefødder byder aftenen også på lækker mad, kolde drikkevarer og awardshow styret i mål af Heidi Frederikke Sigdal,

Vi uddeler følgende priser

  • Årets Fynske Fodboldklub
  • Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub
  • Årets Fynske Fodboldleder
  • Årets Fynske Fodbolddommer
  • Årets Fynske Holdkammerat

Foruden Carpark North er dansebandet Tennis klar til at sætte fut i det fynske fodboldfolk.


Bliv en del af festen

Fynsk Fodbold Award foregår i Otterup Idrætscenter og er for alle i og omkring fynsk fodbold - spillere, trænere, klubledere, dommere, klubbers sponsorer osv.

Festen er en oplagt at deltage i som klub - som en tak til frivillige, trænere, sponsorer m.fl.

De seneste år har vi meldt alt udsolgt længe før festen, så book jeres billetter allerede i dag.

Book på info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen). Billetprisen er 269,- + 15,- i gebyr.

Billetten inkluderer awardshow, livemusik og lækker mad.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

Log ind