MENU

Måned

Nu sparkes Det Fynske Fodbolduniversitet i gang igen

Som træner har man også nogle gange brug for at blive trænet, så man kan få ny inspiration. Og det er præcis det, du kan få ved at tilmelde dig Det Fynske Fodbolduniversitet. DBU Fyn er nu klar med 2018/2019-udgaven af det populære fodbolduniversitet.

Læs nyheden

De røde lamper er tændt over Fynsk Fodbold Award

570 personer har sikret sig billet til Fynsk Fodbold Award 2018, som derfor nu er udsolgt for andet år i træk.

Læs nyheden

Skal I afprøve futsal?

I kan komme til introstævne, hvor I får mulighed for at afprøve det lidt særlige fodboldspil, som futsal er. Der er nemlig DBU Fyn introstævne i futsal for alle hold i alle aldre den 10. og 11. november 2018.

Læs nyheden

Styrk klubben med DBU's IT-tilbud

Gode IT-systemer og know-how om, hvordan man bruger dem, kan gøre klubhverdagen lettere. Bliv klogere på DBU's IT-tilbud og hjælp til at sætte dem op med et gratis kursus i klubben.

Læs nyheden

DBU Fyn søger medlemmer til arbejdsgruppe

Vil du være med til at præge turneringsstrukturen i herreseniorfodboldens lavere rækker? Vi søger lige nu 3-4 medlemmer som sammen med to repræsentanter fra DBU Fyns Seniorudvalg, skal give området et 360 graders tjek og kigge den nuværende struktur efter i sømmene.

Læs nyheden

4 hold kan nu kalde sig for Fynsmestre

I denne uge blev rækkerne for ”De gamle” afgjort og udover vandrepokalen kan 4 hold nu prale med titlen "Fynsmestre 2018".

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldklub: Hvem løber med æren og de 25.000 kr?

Sammen med Albani uddeler vi prisen Årets Fynske Fodboldklub til Fynsk Fodbold Award d. 26. oktober. 3 klubber er med i opløbet til den prestigefyldte pris, og de 25.000 kr. der følger med.

Læs nyheden

Har du mod på at springe ud i dommerlivet?

Du kan blive DBU Fyn-dommer på kun to weekender. Dommergrundkurset gør dig klar til at starte dit dommerliv, som byder på både motion, frisk luft, lidt ekstra lommepenge og mange gode oplevelser.

Læs nyheden

Mød og book Dubbi - DBU Fyns nye maskot!

DBU Fyns nye maskotbamse har via en konkurrence på Facebook fået navnet Dubbi. Som klub kan I leje maskotten til at brug ved jeres egne arrangementer.

Læs nyheden

Brand stopper IKKE Fynsk Fodbold Award

Der var bange anelser, da meldingen om brand i Otterup Hallerne i sidste uge ramte de fynske medier. Skaderne er nu inspiceret, og det fynske fodboldfolk kan heldigvis fortsat se frem til fest.

Læs nyheden

Log ind