Måned

Nye dommere på spil i fynsk fodbold

Da efterårssæsonen 2017 gik på hæld, trak 33 aspiranter i arbejdstøjet. De havde hver tilmeldt sig et af tre planlagte dommergrundkurser. De blev afholdt henover vinterpausen og resulterede i, at 29 nye, friske folk har meldt sig som dommere hos DBU Fyn.

Læs nyheden

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Lige voksne leger altså også bedst

De fleste får de bedste fodboldoplevelser, når de spiller jævnbyrdige kampe. Målet med at ombryde er at matche hold på bedste vis, så de fynske fodboldspillere kan få den bedst mulige kampoplevelse.

Læs nyheden

Pokaldrømmen lever i den forsvundne række

U16-pigehold er der desværre ikke mange af på Fyn i disse år. Faktisk så få, at vi ikke har en egentlig U16-række. Men i Ungdomspokalen er det anderledes. Her lever drømmen om en U16-pokal for de unge piger videre.

Læs nyheden

Video: Sydfynske klubber skaber fælles fodboldglæde for piger

Det er sjovere, når vi er flere! Det er tanken bag 6 sydfynske klubbers fællestræning for områdets pigespillere. Vi besøgte dem på en (vindomsust) træningsdag i Fortuna Svendborg, som også bød på Stjernespillerskole-træning for de lidt yngre piger.

Læs nyheden

Lumby IF inviterer frivillige til Fynsk Fodbold Award for tredje gang

I Lumby IF vægter det sociale højt, og en række arrangementer er med til at binde de frivillige sammen. Fynsk Fodbold Award er et af dem. Klubben deltager i år for tredje gang i streg, og det er noget man glæder sig til i klubben.

Læs nyheden

Indefodbold - haller efterlyses: Bliv arrangør og tjen penge til din klub!

I forbindelse med DBU Fyns inde- og futsalturnering 2018/2019 efterlyses nu klubber med haller. Har din klub adgang til en hal og kunne I tænke jer at afvikle et stævne, så kontakt DBU Fyn.

Læs nyheden

FC Odense bød på børnestævne udover det sædvanlige

Faldskærme, mortorcykler, ponyer, en maskot, medaljer og selvfølgelig masser af glade fodboldbørn. Det var alt sammen at finde, da FC Odense i weekenden havde inviteret til børnestævne. Vores videomand var på plads med kameraet.

Læs nyheden

Job: Hjælp os til at rådgive klubber og deres trænere

Vi søger en såkaldt trænerrådgiver med opstart efter sommerferien. Der er tale om en deltidsstilling, der fint kan kombineres med et evt. andet job.

Læs nyheden

Tag guldet med hjem! - Tilmeld jer landspokalturneringen for OldBoys og Veteran

Danmarks stærkeste pokalturnerings-mandskab skal findes for Old Boys og Veteran. Tilmeld jeres hold allerede idag

Læs nyheden

Log ind