Måned

Vejen til Telia Parken starter her

110 klubber kæmper med om 9 fynske pladser i DBU Pokalen. Lodtrækningen er nu foretaget, og man kan derfor begynde at kigge nærmere på den modstander, som bliver første skridt på vejen mod Danmarks nationalarena

Læs nyheden

Børnetrænerseminar: Dygtige trænere er altafgørende

Dygtige trænere laver god træning, og god træning giver glade spillere, der udvikler sig. Derfor inviterer DBU Fyn alle børnetrænere til et seminar med fokus med 3 spændende træningstemaer og gode træningsøvelser. Seminaret afvikles i Langeskov IF, og det er en oplagt mulighed for at dygtiggøre sig som træner og hente inspiration til træningen hjemme i klubben.

Læs nyheden

DBU Fyn søger nyt medlem til dommerudvalget

DBU Fyn søger nyt medlem til dommerudvalget. Udvalget består af seks personer, hvor af to er udpeget blandt DBU Fyns bestyrelsesmedlemmer

Læs nyheden

Rekordmange hold med i Albani Pokalen for herrer

Hele 74 hold var med i bowlen, da der blev trukket lod til 1. runde af Albani Pokalen for herrer. Hos kvinderne skal 12 hold kæmpe om pokaltitlen. Se resultater af lodtrækninger her.

Læs nyheden

Værd at vide om dispensationer

Hvilke spillere må man bruge? Hvornår gælder klassetrinsreglen, og hvad betyder kvartalsreglen? Det er bare nogen af de mest stillede spørgsmål om dispensationer. Bliv klogere på området lige her.

Læs nyheden

125 fynske dommere mødtes til hyggelig aften

DBU Fyn afholdt torsdag aften det årlige dommerarrangement for samtlige fynske dommere. Her blev en række dommere hædret for deres indsats, ligesom aftenen bød på et spændende oplæg fra en kendis.

Læs nyheden

Ny kontorelev hos DBU Fyn

Lau Krogshede er fra den 1. marts ansat som kontorelev hos DBU Fyn. Bliv klogere på kontorets nye ansigt lige her.

Læs nyheden

Datoplan for de fynske pokalturneringer

Der er nu udarbejdet datoplan for alle de fynske pokalturneringer. Se hvornår de forskellige runder afvikles lige her.

Læs nyheden

Husk spilletilladelse på nye spillere

Det er vigtigt, at klubberne husker at indhente spilletilladelse på nye spillere. Men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på? Få svarene her.

Læs nyheden

Kursus i KlubCMS: En ny og smartere klubhjemmeside

Er tiden kommet til en ny klubhjemmeside, så er DBU's KlubCMS et godt bud. Systemet bygger på automatisk data og er let at arbejde i. Deltag i KlubCMS-kursus og bliv klogere på mulighederne.

Læs nyheden

Log ind