Måned

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

Hvad stemmer vi om på delegeretmødet?

På DBU Fyns delegeretmøde den 27. januar skal de delegerede stemme om ialt 13 forslag. 8 af forslagene er stillet af DBU Fyns bestyrelse. I denne nyhed kan du blive lidt klogere på indhold og konsekvenser af de otte forslag, som DBU Fyn er ophavsmand til.

Læs nyheden

Husk spilletilladelse på nye spillere

Det er vigtigt, at klubberne husker at indhente spilletilladelse på nye spillere. Men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på? Få svarene her.

Læs nyheden

Er det en fodboldklub eller en atletikklub?

Med baggrund i det spørgsmål vil Henrik Lehm, cheftræner i HB Køge, præsentere 25 opvarmingsøvelser med bold, når DBU Fyn inviterer indenfor til den sidste aften på Det Fynske Fodbolduniversitet. Du kan stadig nå at tilmelde dig.

Læs nyheden

Træningsturnering for senior

Så er der åbent for tilmelding til træningsturneringen for seniorer. Tilmelding skal ske via KlubOffice senest 7/2-16.

Læs nyheden

Få inspiration til fodbold fitness for kvinder

Den 10. april kan interesserede klubber og spillere blive klogere på fodbold fitness på en inspirationsdag i Fredericia.

Læs nyheden

Jyske 3-bold storstævne - bliv vært for en fed fodboldevent!

DBU Fyn søger værtsklub til årets jyske 3-bold storstævne. Stævnet afholdes lørdag den 4. juni. Vi modtager ansøgninger til og med 14. februar 2016.

Læs nyheden

Ny struktur i Albaniserien?

Materialerne til DBU Fyns delegeretmøde er nu klar, og blandt de ting de delegerede skal stemme om, er et forslag om ny struktur i Albaniserien for herrer. Læs også den skriftlige beretning og dyk ned i årsrapporten for 2014/2015.

Læs nyheden

Bestil dommere til træningskampe

Mange klubber er allerede i fuld gang med at planlægge deres træningskampe forud for forårssæsonen. Har I brug for dommere til jeres træningskampe, så hjælper DBU Fyn gerne.

Læs nyheden

Søg om kr. 10.000 til jeres ungdomshold

Vidste du, at klubben kan søge tilskud til ungdomsholdets træningslejr, transport eller socialt arrangement? Fat tastaturet og søg om tilskud fra DBU's Ungdomsfond inden den 15. februar 2016.

Læs nyheden

Log ind