I sin rolle som klubrådgiver får Jesper ansvaret for klubberne i følgende kommuner:

  • Faaborg-Midtfyn
  • Kerteminde
  • Langeland
  • Middelfart
  • Nordfyn

Han overtager dermed klubberne i fire af de kommuner, som vores tidligere klubrådgiver, Niels Nielsen, havde ansvaret for, mens han også overtager klubberne i Nordfyn fra hans klubrådgiverkollega Thomas, som i stedet fremover også skal køre sydpå - til Svendborg.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtigt i gang og møde de mange engagerede klubledere, der er rundt om i "mine" klubber, fortæller Jesper og fortsætter:

- Det er klart, at jeg vil have en stejl læringskurve i forhold til de mange tilbud, som DBU Fyn har på hylderne. Men, jeg tror samtidig på, at jeg kan bringe mine praktiske erfaringer fra klubdrift og klubudvikling i BBB - og min erfaringer fra fodboldverdenen generelt - i spil, til glæde og gavn for klubberne.

Om Jesper

Jesper er 39 år og bor i Bellinge med sin kone og tre børn.

Han er engageret i den lokale fodboldklub BBB, hvor han sidder med i bestyrelsen og indtager en række andre roller.

Han er selv tidligere fodboldspiller i bl.a. B1909, FC Fyn, FC Fredericia og Vendsyssel FF, ligesom han også har gjort sig som fodboldtræner i både BBB og FC Broby.

Foruden klubrådgiverjobbet er Jesper udekørende konsulent i VVS & EL branchen.

Han konkluderer selv, at en stor del af opgaven den første tid bliver at lytte til klublederne og lære dem og den enkelte klubs ståsted at kende. 

Jesper vil i den kommende tid række ud til sine klubber og desuden møde flere af klublederne på de forestående formandsklubmøder rundt omkring i kommunerne.

Vil du vide mere om, hvordan I kan få hjælp af en klubrådgiver?

Så læs mere her:

Stærkt team klar til at hjælpe klubberne med udvikling

DBU Fyns klubrådgiverteam tæller som nævnt to personer, hvoraf den anden er Thomas Søfeldt. De to herrer står klar til at hjælpe klubberne med at udvikle sig indenfor en bred pallette af emner - i forhold til klubbens egne ønsker og behov.

Et af arbejdsområderne er DBU Børneklub, og til den opgave flankeres de af Ronnie Reifling, der, foruden sin rolle som kommunekonsulent ved DBU Fyn, også indtager rollen som DBU Børneklubudvikler.

Tøv ikke med at kontakt dem, hvis I som klub har brug for sparring eller konkret hjælp.

Thomas Søfeldt2024
Klubrådgiver Thomas Søfeldt
40107022
Jesper Luth Nielsen2024
Klubrådgiver Jesper Luth-Nielsen
Klubrådgivning i følgende kommuner: Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart og Nordfyn. 29451504
Ronnie 2024 6
Kommunekonsulent og Børneklubrådgiver Ronnie Reifling
Kommuner + DBU Børneklubber 6311 5998