Fynsk Fodbold Award er en hyldest af alt det gode der sker i og omkring fynsk fodbold, og awardfesten afvikles i år d. 29. oktober i Otterup Idrætscenter. 


Giv et ordenligt skulderklap

Alene at blive indstillet til en pris er et stort skulderklap til de frivillige, der gør en forskel i din klub. Tænk så, hvis de rent faktisk løb med prisen!

Første step er at sende en indstilling, og det tager faktisk kun 5-10 minutter. Det er måske værd at bruge på at glæde de frivillige kræfter i din klub.

Du kan indstille din kandidat til følgende priser:

Derudover kårer vi også Årets Fynske Fodboldleder og Årets Fynske Fodbolddommer.

Bedømmelsesperioden for alle priserne er 1. september 2020 - 1.september 2021.


Fodboldikoner og livemusik til Fynsk Fodbold Award

Fynsk Fodbold  Award er for alle i og omkring fynsk fodbold. Dvs. spillere, trænere, dommere, klubledere, klubbers sponsorer osv.

Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget. Awarden er også oplagt at bruge som et arrangement for klubbens sponsorer.

På dagen venter foruden selve awardshowet topunderholdning/livemusik, lækker mad, kolde drikkevarer og - hvis alt er som det plejer til Fynsk Fodboldaward - også ømme dansefødder.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

Award i sundhedsmæssigt forsvarlige rammer

Vi sørger naturligvis for at Fynsk Fodbold Award gennemføres i henhold til de på det tidspunkt gældende coronaregler.

Med andre ord sikrer vi selvfølgelig, at årets Fynsk Fodbold Award foregår sundhedsmæssigt forsvarligt, så alle gæster i stedet kan fokusere på at have en sjov aften i gode fodboldkollegeres fællesskab.

Book jeres billetter allerede i dag (husk at angive antal i bestillingen):

 

 

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

Sådan så det ud, da fynsk fodbold  senest festede ved Fynsk Fodbold Award. Nu kan du og dine klubkammerater blive en del af den fynske fodboldfest i 2021.