Radio Ga Ga, We Are The Champions, I Want To Break Free, Another One Bites The Dust, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody...osv. osv.

Listen over hits fra det legendariske band Queen er alenlang, og Queen Machine er i den absolutte topklasse, når det handler om at udfolde dem i et både energisk og autentisk musikalsk show. Det har de bevidst gennem et hav af koncerter i både ind- og udland, og det er et af de få danske tributebands, der spiller udsolgte koncerter, hvor de er navnet på plakaten. Har man oplevet dem, forstår man hvorfor!

Med deres store kærlighed til og respekt for Queens musik har de fem musikere fra Queen Machine skabt et univers omkring musikken, hvor der er plads til store følelser og også en overraskelse eller to. I lighed med originalerne består Queen Machine af mesterlige musikere og ikke mindst en karismatisk frontmand. Storsyngende Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste, ja måske verdens bedste bud på Freddie Mercury.

Til Fynsk Fodbold Award d. 29. oktober i Otterup Idrætscenter får du og dine klub- og holdkammerater muligheden for at opleve dem selv.

Og skulle man være i tvivl om, hvorvidt de lyder som Queen, så hør selv her.... fra deres Corona-lockdown:

 


Awardshow hylder fynske fodboldklubber og -personer
Aftenen byder foruden livemusik fra bl.a. Queen Machine på awardshow, lækker mad og kolde drikke. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold samles til en underholdende aften.

Undervejs kårer vi:

Til at styre os godt igennem awarddelen er hele Danmarks fodboldstemme hentet ind - Flemming Toft


Tak jeres frivillige og sponsorer med en fest - uden al besværet
En del klubber inviterer deres frivillige og/eller sponsorer med til Fynsk Fodbold Award som en tak for indsatsen og støtten. De giver dem kort sagt en festlig aften uden at klubben selv skal bruge tid og energi på at arrangere den. 


Book jeres billetter nu
De tidligere år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Det er selvfølgelig ærgerligt, hvis man som klub gerne vil afsted sammen.

Så book jeres billetter allerede i dag på info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.
Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.