Hardinger Band er første navn på plakaten til Fynsk Fodbold Award 2020.


Fra Alpetoppen til Hvalen - fra Folkevognen til Sex-chikane. Det bliver et overflødighedshorn af minder fra ungdommen og helt nye medleys, der bringer deltagerne til Fynsk Fodbold Award rundt i årtiers fest-minder.

De 3 Shubber Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup udgør sammen med trommeslager "Flemse", guitar-guden B-Joe og Kasper Daugaard (tidl. Lucas Graham) den festlige flok, der skal sætte ild under det fynske fodboldfolks dansefødder til årets Fynsk Fodbold Award.

Oplev dem selv

D. 30. oktober ligger Otterup Idrætscenter igen gulv til en sjov og underholdende aften, hvor vi  sammen hylder de klubber og personer, der har gjort det ekstra godt i løbet af året. Det gør vi på tværs af fynske fodboldspillere, trænere, klubledere, dommere m.fl.

Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget. Awarden er også oplagt at bruge som et arrangement for klubbens sponsorer.


Livemusik og awardshow

Aftenen byder på livemusik, awardshow, lækker mad, kolde drikke og gode fodboldkollegers selskab. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold samels til Awardshow.

Undervejs kårer vi:

I spidsen for awardshowet står hele Danmakrs fodboldstemme, Flemming Toft.


Book jeres billetter nu

Som det ser ud lige nu, kan vi maks huse 500 personer til årets fest. Det betyder, at der i første omgang kun er 400 billetter i salg, hvilket er ca. 150 færre, end der plejer. 

De seneste to år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Vi håber igen i år at få fuldt hus, og med de færre billetter i udbud, er det nok meget sandsynligt. 

Vi vil selvfølgelige gerne have jer med - så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.

Vi ses til Fynsk Fodbold Award 2020!