Flemming Toft er klar til at styre det fynske fodboldfolk sikkert igennem prisuddelingerne til Fynsk Fodbold Award 2020.


Flemming Toft er for mange lyden af fodbold efter hans mangeårig virke som bl.a. fodboldkommentator for kampe i ind og udland - og ikke mindst for det danske landsholds kampe og slutrunder rundt om i verden.

D. 30. oktober er han klar til igen at spænde stemmebåndet i fodbold-sammenhæng, når han indtager scenen i Otterup Idrætscenter som konferencier til Fynsk Fodbold Award 2020.

- Det er en stor stemme i dansk sportsjournalistik, der sætter lyd til årets fynske awardfest, og vi er selvsagt rigtigt glade for, at Flemming sagde ja til at være med til at hylde de fynske fodboldhelte i breddefodbolden, fortæller administrationschef hos DBU Fyn, Claus Gramm Pedersen, og fortsætter:

- Han er rig på sjove og finurlige oplevelser fra et langt liv tæt på dansk topfodbold, og mon ikke han deler lidt ud af de fortællinger til awarden?

Oplev det hele selv - bliv en del af festen

Otterup Idrætscenter ligger igen gulv til en sjov og underholdende aften, hvor vi  sammen hylder de klubber og personer, der har gjort det ekstra godt i løbet af året, og hvor vi fester sammen på tværs af fynske fodboldspillere, trænere, klubledere, dommere m.fl.

Fynsk Fodbold Award er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget. Awarden er også oplagt at bruge som et arrangement for klubbens sponsorer.


Livemusik og awardshow

Aftenen byder på livemusik, awardshow, lækker mad, kolde drikke og festlige folk. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold fester.

Undervejs kårer vi:

Der bliver rig mulighed for at feste igennem og indtage dansegulvet til et hav af danske klassikere fra Danmarks bedste Shu-Bi-Dua-show, Hardinger Band.


Book jeres billetter nu

Som det ser ud lige nu, kan vi maks huse 500 personer til årets fest. Det betyder, at der i første omgang kun er 400 billetter i salg, hvilket er ca. 150 færre, end der plejer. 

De seneste to år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Vi håber igen i år at få fuldt hus, og med de færre billetter i udbud, er det nok meget sandsynligt. 

Vi vil selvfølgelige gerne have jer med - så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.