Et forår i coronaens skygge afløses forhåbentligt af et efterår med fokus på sjovere ting som fodbold - og fest!

D. 30. oktober ligger Otterup Idrætscenter i hvert fald igen gulv til en sjov og underholdende aften, hvor vi sammen hylder de klubber og personer, der har gjort det ekstra godt i løbet af året, og hvor vi fester sammen på tværs af spillere, trænere, dommere, klubledere osv.

Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget.


Livemusik og awardshow

Aftenen byder på livemusik, awardshow, lækker mad, kolde drikke og festlige folk. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold fester.

Første offentliggjort navn på plakaten er "Shubberne" fra Hardinger Band, der er klar med en perlerække af Shu-bi-dua's største hits.

Undervejs kårer vi:

I spidsen for awardshowet står en velkendt fodboldstemme som konferencier. Hvem det er, løfter vi snart sløret for.


Book jeres billetter nu

Som det ser ud lige nu, kan vi maks huse 500 personer til årets fest. Det betyder, at der i første omgang kun er 400 billetter i salg, hvilket er ca. 150 færre, end der plejer. 

De seneste to år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Vi håber igen i år at få fuldt hus, og med de færre billetter i udbud, er det nok meget sandsynligt. 

Vi vil selvfølgelige gerne have jer med - så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.