Årets Fynske Holdkammerat 2019 blev David Hauge Damsø fra MG & BK. Du kan indstille dit bud på en holdkammerat, der fortjener at blive Årets Fynske Holdkammerat 2020. 


Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer 30+, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.

Nordfyns Erhverv og Turisme har et motto der siger: Ingen kan alt, alle kan meget, og sammen kan vi det hele. Prisen ”Årets fynske holdkammerat” skal netop være med til at sætte fokus på, at selvom vi lever i en stadig mere individualiseret tid, så efterspørger vi fortsat de fællesskaber, som opstår omkring en fælles passion – og værdsætter de holdkammerater, der gør noget ekstra for fællesskabet. De gode holdkammerater står i virkelig høj kurs og fungerer gennem deres eksempel som forbilleder for andre.

Om prisen
Nordfyns Erhverv og Turisme giver prisen ”Årets fynske holdkammerat” til en fodboldspiller m/k 30+ fra en af DBU Fyns klubber, som med sine handlinger og holdninger er en rigtig god holdkammerat. Frem til 1. september 2020 kan holdkammerater, venner, trænere og ledere med flere nominere kandidater til prisen.

I forbindelsen med udvælgelsen vil der særligt blive lagt vægt på, at holdkammeraten:

  • Er aktiv i klubben og altid går forrest, også ved de mindre sjove pligter 
  • Styrker fællesskabet og skaber glæde med sit gode humør 
  • Gør en særlig indsats for holdet og bakker op i både med- og modgang.

Nordfyns Erhverv og Turisme har nedsat en jury, der udvælger prismodtageren. Juryen består af direktør Per Olesen og eventkoordinator Tina Beck Brems samt Claus Gramm Pedersen, der er administrationschef i DBU Fyn. 

Der udvælges 3 nominerede til prisen blandt alle indstillede. 
Vinderen modtager et gavekort på kr. 6.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.
De 2 øvrige kandidater modtager begge et gavekort på kr. 2.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.

Præmien overrækkes i forbindelse med Fynsk Fodbold Award.

Nominer din kandidat
Du nominerer din kandidat til prisen her:

OBS! Din nominering skal være indsendt senest 1. september 2019.

Fynskfodboldaward2019 0576