Årets Fynske Holdkammerat: Han/hun gør det sjovere at være med på holdet

Gode holdkammerater er guld værd! Spørg bare holdkammeraterne til de 3 nominerede til Årets Fynske Holdkammerat.

Årets Fynske Holdkammerat: Han/hun gør det sjovere at være med på holdet
Af: Jacob Skov, DBU Fyn

Med denne pris ønsker Nordfyns Erhverv og Turisme at anerkende personer 30+, som dyrker motion og holder sig aktive med en positiv involvering i sporten – både på og uden for banen – og tager ansvar for at skabe et godt idrætsmiljø i samspil med andre. Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv.

De 3 nominerede er...

Michael Gervig, Hejby S&G
I de to indstillinger der er kommet på Michael står der:

Michael Gervig er en sand klubmand i Højby S&G. Han har - med enkelte små afstikkere - tilbragt hele sin seniortid i Højby. Gervig er den person, som alle i klubben kender, og særligt i seniortruppen er han et kæmpe aktiv med sit altid gode humør og sine sjove anekdoter i omklædningen! Gervig har af flere omgange kæmpet sig tilbage fra voldsomme knæskader, som har stoppet mange andre spilleres fodboldkarriere. Men Gervig vil ikke give slip og har nu tilkæmpet sig både fast startplads og anførerbindet på Højby Serie 2 efter mange sæsoners fravær. Michael har tidligere modtaget Højbys ærespris, Johannes Dørr-pokalen, som årligt uddeles til en særlig ildsjæl i klubben. Han er desuden manden bag multibanen, der nyligt er blevet opført på banerne ved Højby skole. Det er igennem et kommunalt initiativ, at Gervig har søgt og fået midlerne - samt koordineret projektet fra ide til færdig bane. Jeg kunne skrive mange flere sider om Michael Gervig, men stopper her. Han fortjener, i mine øjne, klart prisen som årets fynske holdkammerat.

Michael er en af de ukuelige klubmennesker, som respekteres af både trænere, spillere og klub. Han er helt et stort forbillede for de meget unge spillere, vi har på vores serie 2 hold. Og ikke nok med det; han er der også, når serie 3 spiller kamp, når tiden tillader det, Han går ikke af vejen for at tage vasketøjet eller grillen, når vi kører sociale arrangementer. Han ville helt klart være min anbefaling! til prisen!


Lene Sørensen, Langeskov IF Fodbold Fitness
I indstillingen står der:

Lene skal nomineres til Årets Fynske Holdkammerat for hendes store indsats på trænerteamet på Fodbold Fitness holdet i Langeskov. Man skal lede længe efter en der er så hjælpsom og engageret. Hun var med det samme klar til at blive en del af trænerteamet, da holdet manglede en til at stå for holdet. Hun er altid forberedt til træning, og er ikke bleg for at udfordre spillerne med nye øvelser – og altid sker det i en god tone og med højt humør og mange grin. Hun tager initiativ til kampe med andre fodbold fitness hold, og fik også hele holdet involvereret i afvikling af Lyserød Lørdag. Lene betyder også meget på holdet på det sociale plan. Hun er altid med på sjov og ballade, og er den første til at melde sig til arrangementer, hvis det da ikke lige er fordi hun selv står for arrangementet. Senest har hun formået at få hele holdet samlet til Fynsk Fodbold Award, hvor vi er klar til at give den gas og heppe på Lene. Udover det er Lene bare en fantastisk person, der så meget fortjener denne nominering.


David Hauge Damsø, MG & BK

I indstillingen står der:

David er først og fremmest en kontinuerlig energisk humør bombe, hvilket i sig selv er en præstation, da vi spiller en sport, hvor humørsvingningerne går op og ned alt efter, hvordan ugens kamp er gået. Yderligere er det imponerende, da David er truppens ældste og med sine små 38 somre på bagen, giver han mange af de yngre baghjul på den konto. David har formået at være kernen og omdrejningspunktet i en trup, hvor mange af spillerne er langt yngre end David selv. Alligevel er han garant og eksistentiel for det gode humør, der altid er at finde i omklædningsrummet og på banen. Han fungerer også som assistenttræner på holdet og er træner på klubbens ungdomshold. Han er af natur ikke bleg for at hjælpe, når det kommer til de sure pligter. Hvis ikke David skulle være årets fynske holdkammerat, i et garanteret meget skarpt felt, skal hans overmand være stået meget tidligt op. I mine/ vores øjne er David en af de årsager til, at man møder op på anlægget en råkold januar aften, hvor mange andre ting ellers kunne være fristende. David fortjener i vores øjne virkelig denne pris.

 

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
Blandt de tre nominerede udvælger Nordfyns Erhverv og Turisme vinderen, som offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award d. 25. oktober.

Vinderen modtager et gavekort på kr. 6.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg. 

De 2 øvrige kandidater modtager begge et gavekort på kr. 2.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn efter eget valg.

Log ind