TRADITIONEL INDEFODBOLD

Indendørs fodbold kan være et skønt afbræk i en lang fodboldsæson. Det er noget helt andet end at spille ude, og masser af unge ser frem til de indendørs stævner, som vinteren byder på.

Der har allerede været tilmeldingsfrist til 1. halvdel af vores indefodboldturnering for ungdomshold. Hvis I er tilmeldt denne, bliver I automatisk overført til 2. halvdel efter jul. Er I ikke med i 1. halvdel, kan I eftertilmelde jer senest den 8. december 2019 på info@dbufyn.dk. Herved kan I komme med i 2. halvdel af indefodbold-turneringen, som spilles i januar og februar 2020.

Se spilledagene her.

 

TEKNISK BETONET FUTSAL

Futsal er et forholdsvist nyt spil, som er blevet rigtig populært hos mange unge. Der er fokus på teknikken, og den særlige bold og de særlige regler gør spillet både spændende og hurtigt.

Som fynsk ungdomshold kan I tilmelde jer kvalifikationen til Fynsmesterskabet. Kval-stævnerne spilles i december og januar. Der er tilmeldingsfrist den 24. november 2019.

For de hold, der kvalificerer sig, er der Fynsmesterskabet i Futsal for ungdomshold i weekenden den 18.-19. januar 2020.

 

Se spilledagene for kvalifikationen her.

 

UDENDØRS VINTERBOLD

VinterBold er en fantastisk mulighed for at gøre jer klar til forårssæsonen. Mange hold er begyndt at tilmelde sig VinterBold, fordi de på den måde får planlagt deres træningskampe for dem.

For ungdomshold udbyder vi en udendørs træningsturnering under navnet VinterBold, som spilles i februar og marts 2020. Tilmelding skal ske senest den 12. januar 2020.

 

Læs mere om VinterBold for ungdomshold her.

 

Tilmelding

Som I kan se, er der længe til tilmeldingsfristen på nogle af vores tilbud, men tilmeldingen er åben nu, så måske det kan give god mening for jer at planlægge, hvad I gerne vil være med i henover vinteren allerede nu?

Tilmelding til Futsal og VinterBold skal foregå i KlubOffice via menuen Turneringer og Hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner.