Selvom efterårssæsonen kun lige er kommet i gang, er mange engagerede fynske fodboldtrænere allerede i gang med at planlægge vinterens træning og optakten til forårssæsonen. Det er nemlig vigtigt at finde nogle passende træningskampsmodstandere, så holdet er helt klar, når de afgørende kampe i forårssæsonen skal spilles.

 

Som et nyt tiltag i DBU Fyn VinterBold laves der to nye rækker. En for Danmarksserie- og Albaniseriehold og en for Albaniserie- og Serie 1-hold.

Vi laver kampprogrammet og påsætter dommertrio. På den måde slipper trænerne for besværet med at arrangere træningskampe og skaffe dommere. Hjemmeholdet vælger, hvornår kampen skal spilles.

 

Vi vil forsøge at lave 6-8 holds puljer, hvor alle møder alle. Det giver 5-7 kampe som afvikles i februar og marts. Puljerne sammensættes efter niveau og geografi, men vi vil også forsøge at blande holdene, så man ikke kun møder dem, man også møder i turneringen.

 

Når der tilmeldes hold, vil det være muligt at komme med ønsker til turneringen fx i forhold til, hvornår man gerne vil spille hjemme/ude, hvis man ikke ønsker hjemmekampe, hvem man gerne vil møde osv.

 

Der skal ikke udfyldes holdkort, og prisen for at deltage er 320 kr. Tilmelding kan ske allerede nu via mail til Lau Krogshede på lauk@dbufyn.dk eller via KlubOffice.

 

 

Klubmand er meget positivt stemt overfor det nye tilbud

John Beck, træner for MG&BK’s Serie 1-hold, er meget begejstret for det nye tilbud:

"Jeg synes, at vi har savnet sådan en turnering, for for mig vil det lette en hel masse ting. Det gør det hele nemmere, blandt andet fordi vi er sikre på, at der kommer dommere til kampene, og at det hele bliver administreret for os. Jeg har faktisk allerede sagt nej til andre træningskampe, fordi jeg gerne vil have vores hold med i det her tilbud. Men holdene på de her niveauer starter tidligt med at planlægge deres træningskampe, så det er godt, at tilbuddet kommer nu. Jeg håber selvfølgelig, at rigtig mange andre hold på de her niveauer også vil tilmelde deres hold, så vi kan få nogle rigtig gode træningskampe til vinter."