TRADITIONEL INDEFODBOLD

Lyden af hvinende gummisåler mod halgulvet, bolden der smadrer mod banden og den helt særlige lugt i en idrætshal… RIGTIG mange fynske fodboldspillere har gode minder fra indendørs fodbold. Nu har I muligheden for at opleve nostalgien og hygge jer med det helt særlige spil, som indendørs fodbold er.

Vi har et indefodboldstævne for seniorhold allerede lørdag den 23. november 2019. Vær opmærksom på, at der er tilmeldingsfrist til dette på søndag den 10. november.

Lørdag den 11. januar 2020 skal det store fynske slag stå, når vi afholder Fynsmesterskabet i indefodbold for både herre- og kvindeseniorhold. Der er tilmeldingsfrist til dette traditionsrige stævne søndag den 15. december 2019.

 

DEN NYE DRENG I KLASSE - PRØV KRÆFTER MED FUTSAL

Futsal er et forholdsvist nyt spil, som har vundet stor popularitet i mange kredse af fodboldverdenen. Hvis I har lyst til lige at prøve jer selv af i Futsal, har vi introstævner for både herre- og kvindehold lørdag den 30. november 2019. Der er tilmeldingsfrist til introstævnet den 17. november 2019.

Hvis I vil med til Fynsmesterskabet i Futsal, foregår det i weekenden den 25. og 26. januar 2020. Til dette er der tilmeldingsfrist den 12. januar 2020.

 

Læs mere om indefodbold og Futsal for seniorhold her.

 

UDENDØRS VINTERBOLD – DELTAG I EN TRÆNINGSTURNERING SOM OPTAKT TIL FORÅRSSÆSONEN

VinterBold er en fantastisk mulighed for at gøre jer klar til forårssæsonen. Mange hold er begyndt at tilmelde sig VinterBold, fordi de på den måde får planlagt deres træningskampe for dem.

For seniorhold udbyder vi under navnet VinterBold tre forskellige træningsturneringer, som alle spilles i marts 2020. Tilmelding skal ske senest den 2. februar 2020, og I kan tilmelde jer en af disse tre rækker:

  • VinterBold for S2-S3-U19
  • VinterBold for S4-S5-U19
  • VinterBold for kvindesenior og U18 piger

 

Læs mere om VinterBold for seniorhold her.

 

TILMELDING

Som I kan se, er der længe til tilmeldingsfristen på nogle af vores tilbud, men tilmeldingen er allerede åben nu, så måske det kan give god mening for jer at planlægge, hvad I gerne vil være med i henover vinteren allerede nu?

Tilmelding skal foregå i KlubOffice via menuen Turneringer og Hold > Holdtilmelding > Turneringer og stævner.

Du kan også tilmelde dit hold ved at sende en mail til vores koordinator for seniorfodbold, Lau Krogshede, på lauk@dbufyn.dk